Galéria

4 ok, amiért az exed folyton visszatér az életedbe, ha végre továbblépnél

Forrás: Az egyik leggyakoribb oka annak, hogy az exed megkeres, miután látja, hogy milyen jól vagy nélküle, a tény, hogy ő épp nincs a topon. Lehet, hogy a melójában küzd gondokkal, vagy nem megy neki az ismerkedés, esetleg valaki elutasította őt, és abban bízik, hogy neked kiöntheti a lelkét. Hogy meghallgatod őt, tanácsot adsz neki, és legalább egy kicsit fontosnak érezheti magát. Esetleg visszaadod az önbizalmát. Hiszen úgy gondolja, hogy bár láthatóan már jól vagy, még mindig szereted őt.
Forrás: Az sem ritka, hogy valaki szimplán csak a vadászatot szereti. Ha az exed azt látja, hogy már nem érdeklődsz iránta, rögtön el akarja érni, hogy ismét oda legyél érte. Emiatt nem ritka, hogy elhív találkozóra, bókolgat, és azt érezteti veled, hogy még mindig vannak érzései. Jól esik az önbizalmának az, hogy te ennyi idő után is szeretnél vele lenni, legyezgeti a hiúságát, de sajnos ez általában nem egyenlő azzal, hogy ki akar békülni veled. A legtöbbször ugyanis miután ismét előtörnek belőled az érzelmek, és az exed szembesül azzal, hogy többet akarsz tőle, újra eltűnik az életedből. Azzal indokolja, hogy félreértetted őt, vagy nem szeretne bántani téged, mert nyilvánvalóan nem ugyanarra vágytok, de ha pár hét vagy hónap múlva ismét sikerül talpra állnod, megint feltűnik az életedben.
Forrás: Megesik, hogy az expasid akkor döbben rá, mit veszített, amikor már nem vagy jelen az életében. Ez gyakoribb, mint hinnéd! Sokan azt hiszik, a szingli élet egyenlő a soha véget nem érő bulizással és randizgatással, hogy majd a csajok sorban állnak az ajtajuk előtt, ám a valóság egyáltalán nem ilyen. Ahogy telik az idő, és a srác azt látja, hogy te már továbbléptél, ő egyre inkább magába zuhan. Rájön, hogy milyen klassz is volt veled lenni, és hogy mennyire kevés olyan szuper csaj van, mint te, így elgondolkodik a békülésen. Persze ezt nem vallja be azonnal, inkább eleinte csak üzeneteket ír neked, esetleg indokokat keres arra, hogy találkozzatok: például bedobja, hogy épp adják a moziban azt a filmet, amit anno úgy vártatok, és elmehetnétek rá.
Forrás: Néha épp azért keres fel ismét az exed, mert meglátja, hogy már valaki mással randizgatsz. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ismét ki akar békülni veled, egyszerűen csak idegesíti a tény, hogy továbbléptél, és már nem vele foglalkozol. Pláne, ha ő épp nem ismerkedik senkivel! Persze valószínűleg hiányzol is neki, hiszen a másik pasival látva eszébe jut az, hogy milyen boldogok voltatok egykor, ám ez általában csak ideiglenes. Ha azt látja, hogy hajlandó lennél szakítani a jelenlegi pasiddal miatta, szinte biztos, hogy előbb-utóbb kilép ebből az egészből, mert ő csak annyit akart tudni, hogy te még gondolsz-e rá. A legjobb megoldás ebben az esetben, ha nem beszélgetsz vele, mert azzal az új kapcsolatodat is tönkreteheted.