Galéria

Stílusos sztárpárok

Forrás: A színész házaspár stílusa követendő példa. Jennifer szereti a különleges darabokat, Paul pedig angolként a "mod" stílust. Általában elegánsak ezeken az eseményeken, de mindig van egy bennük egy cool faktor, ami miatt kiemelkednek a többi vendég közül. Szeretem Jennifer különleges, jó izléssel megválogatott outfitjeit, Paul-ban pedig azt, hogy mindig becsempészik a szettjeibe egy kis izgalmat, (nyaksál, színes üvegű szemüveg) ami férfiként nem könnyű, de ő profi benne.
Forrás: A két színész együtt mindig jól mutat. Emily kedveli a nőies szabásvonalakat, a csipkét és a tüllt, de van olyan alkalom, amikor maszkulin stílust választ, de abban is mindig van valami érzékiség. John szereti az egyszerű, laza darabokat, de ha arról van szó, szívesen visel akár bársony öltönyt is.
Forrás: Ez a két ember együtt csodás, imádom a különleges megjelenésüket. Lisa már fiatalon is kitűnt különc stílusával, amit szerencsére megtartott a mai napig. Bátran visel olyan darabokat, amik nem felelnek meg az aktuális trendeknek, de mindig van egy olyan esszencia a szettjeiben, ami csak rá jellemző. Jason szereti a már-már filmes jelmezbe hajló outfitteket, amiket mindig magabiztosan visel. Kedvencem a babarózsaszín bársony öltönye!
Forrás: Benedict és színházi rendező felesége jól összeszokott páros. Stílusukra jellemző az elegáns letisztultság, de ezt feldobják mindig valami különlegessel. Sophie kedveli a hosszú, földig érő ruhákat, amiből vagy egy szembetűnő színt választ, vagy egy érdekes kiegészítőt. Benedict stílusára a dandy viselet jellemző, ami miatt mindig van valami izgalmas az outfitjében. Közös pont bennük a jó humorérzék, amit tökéletesen reprezentált az idei Met gálás megjelenésük. Egy kissé eltúlzott szettet viseltek, de egy percig se voltak nevetségesek.