Galéria

Ezek a sztárok is szerepeltek anno a Bűbájos boszorkákban - Tuti, hogy nem emlékszel már rájuk!

Forrás: A Szex és New Yorkban ő játszotta Samantha pasiját, Smith Jerrodot, de ezt megelőzően még a Bűbájos boszik egyik szívtiprója is volt. A nyolcadik évadban, hét részben szerepelt a srác, Phoebe férjeként.
Forrás: Mielőtt a Grace Klinika szívdöglesztő dokija lett volna, Eric a Bűbájos boszik csapatát erősítette. Tíz epizódban szerepelt az ötödik és hatodik évadban, és Phoebe egyik pasiját alakította.
Forrás: A legnagyobb szerep kétség kívül az Agymenők sztárjának, Kaley-nek jutott. Ő ugyanis a nyolcadik évadban Billie-t, a fiatal boszit alakította, aki a Halliwell-lányoktól kért segítséget, ám a végén elárulta őket. Ő vett részt a nagy évadzáró küzdelemben, ami egyúttal a sorozatot is lezárta.
Forrás: Az ötödik évadban Zachary egy démont alakított, és már ekkor látszott, hogy jól állnak neki a gonosz szerepek. Talán ez lehet az oka annak, hogy később a Hősökben is ő játszotta az első évad legnagyobb gonosztevőjét.
Forrás: A színész Drake-et, az exdémont alakította, akinek az volt a dolga, hogy tudását még halála előtt tovább adja másoknak. Négy epizódban játszott, és ez elég volt ahhoz, hogy Phoebe-vel szerelem szövődjön közöttük.
Forrás: A The Walking Dead sztárja két epizódban is szerepelt, amikor Paige pasiját, Nate-t alakította. A sztoriban a boszi egy igazmondó bűbájt küldött rá, hogy megtudja, mit is gondol a srác valójában a boszorkányságról.
Forrás: Mielőtt befutott volna Hollywoodban, Amy is vendégszerepelt a Bűbájos boszorkákban. Ő alakította Maggie-t, az ártatlan lányt, akit egy démon üldözött. A színésznőnek ez volt az egyik első szerepe, mielőtt megismerték volna a nevét a filmesek.
Forrás: Az Odaát című sorozat egyik legnagyobb sztárja még alig volt ismert filmes berkekben, amikor a Bűbájos boszorkákban feltűnt. 1999-ben ugyanis ő játszotta Ericet, a fiatal srácot, aki démonoktól próbálja megmenteni apját, és ehhez a boszorkák segítségét kéri.