Galéria

10 sorozat a 90-es és 2000-es évekből, amit gyerekként sosem hagytunk volna ki!

Forrás: Óriási sikert, és 8 évadot futott a boszorkányos sorozat. A Halliwell-testvérek egy éjszaka felolvasnak a padláson rejtőző titokzatos könyvből, ezt követően pedig megkapják varázserejüket, amit még édesanyjuk kötött le nekik. Innentől kezdve viszont démonok és túlvilági lények tömkelegével kell felvenniük a küzdelmet.
Forrás: A 2000-es évek elején futott ez a sorozat, amelynek főszereplője Valentina, a duci, ám nagyon kedves lány volt. Miután anyja meghalt, rokonaihoz költözött, akikkel elég vegyes kapcsolata volt; míg egyesekkel hamar megtalálta a közös nevezőt, addig mások igyekeztek megkeseríteni életét. Itt viszont beleszeretett Orestesbe, akinek barátnője Valentina teljes ellentéte. Legalábbis egy darabig úgy tűnik... Afféle Betty, a csúnya lány volt, csak egy kicsit modernebb változatban.
Forrás: Natalia Oreiro és Facundo Arana világhírű sorozatáért mindenki rajongott! Milagros egy 18 éves lány, akit apácák neveltek fel; napközben fiús ruhákat visel, és focizik az árva gyerekekkel, este pedig egy diszkóban táncol. Itt ismeri meg Ivót, a gazdag fiút, akivel megtetszenek egymásnak. A véletlen folytán Milagros viszont épp Ivo otthonában kap állást, és bár egymásba szeretnek, a fiú barátnője ezt nem nézi jó szemmel.
Forrás: A Vadangyal után pár évvel ismét összerakták a két főszereplőt, egy egészen új telenovellában. Esperanza, becenevén Monita egy tehetséges bokszolónő, akinek karrierjét Quique, a barátja egyengeti. Amikor viszont a lány megsérül, új állás után kell néznie. Ekkor ismeri meg Martínt, a gazdag üzletembert, akinek örökölt vállalkozására rengetegen fenik a fogukat, különösen unokatestvére, aki menyasszonyát is el akarja csábítani.
Forrás: A 90-es évek végén jelent meg a sorozat, ami már egy korábbi Esmeralda remake-je volt. Egy viharos éjszakán Dominga, a falu gyógyítója egy nehéz szülésnél segít. Az anya meghal, de egy egészséges kisfiút szül. Ezzel egyidőben egy gazdag házban szintén gyermek születik, az édesapa pedig reméli, hogy fia lesz, ide siet segíteni Dominga. A gyermek viszont lány, és látszólag halva születik, ezért kicseréli a kisfiúval, amíg az anya eszméletlen. A dajka az egyetlen, aki tud a cseréről. Azonban hamarosan kiderül, hogy a kislány él, de megvakult, ezért Dominga bűntudata miatt sajátjaként neveli fel őt. 18 évvel később viszont a szálak összefutnak.
Forrás: A 90-es évek végén érkezett meg a sorozat, aminek hat fiatal volt a főszereplője. A karakterek és a történet pedig elég sokszínű: volt közöttük pszichológus, akinek apja lebénult, kábítószer-kereskedő, kusza szerelmi háromszögek, rejtélyes titkok, és milliónyi félreértés. Mégis imádtuk!
Forrás: A mexikói telenovellában a korszak legnagyobb sztárja, Gabriela Spanic játszott. Paulina Cancúnban él, itt találkozik Paulával, aki megszólalásig hasonlít rá. De csak kívülről: egyikük ugyanis a gazdagok gőgös életét éli, másikuk viszont szerény és kedves. Paula megkéri Paulinát, hogy cseréljenek helyet, hogy ő egy évre elszökhessen szeretőjével külföldre, a lány pedig bár elutasítja, számtalan eseménysorozatot követően mégis ott köt ki a nő családjánál. És persze, hogy beleszeret Carlos Danielbe, Paula férjébe!
Forrás: Ebben a mexikói telenovellában is Gabriela kapta a főszerepet. A sztori szerint Virginia nevelőnőként dolgozik, amikor pedig kiderül, hogy a családfő halálos beteg, feleségül veszi a nőt. Hat gyermeke ugyanis nem képes még megállni lábán, ő pedig abban bízik, Virginia kezei között jó helyük lesz. Mindeközben a lány viszont Carlos Albertóba szerelmes, akivel se veled, se nélküled kapcsolat alakul ki közöttük. De ahogy azt gondolnánk, rengeteg titok és ármány zajlik a házban.
Forrás: A 90-es évek végén érkezett a sorozat, főszerepben Beatrizzel, a csúnya, de nagyon okos lánnyal. Titkárnőnek jelentkezik egy divatcéghez, amelynek vezetője a frissen kinevezett, kissé inkompetens Armando Mendoza. A férfi viszont meglátja Bettyben a lehetőséget, és felveszi őt, rövidesen pedig egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ahogy egyre inkább az epizódok végéhez közeledtünk, úgy lett Betty gyönyörű nő, és szerezte meg kiszemeltjének, Armandónak a szerelmét is.
Forrás: A sorozat, ami miatt mindenki sietett haza a suliból! A sztori főszereplője Florencia volt, a bohókás fiatal lány, aki egy gazdag család nevelőnője lesz. Az élete viszont nem alakul szerencsésen, hiszen hiába találja meg a közös hangot a gyerekekkel, a ház urának, Fredericónak barátnője megkeseríti életét. És az sem segít sokat ezen, hogy Frederico és Flor egymásba szeretnek. A második évad halálesete pedig óriási fordulat volt!
Forrás: A sorozat Camden tiszteletesről és hatalmas családjáról szólt. Az epizódok általában egy-egy vitatható témával, tanulsággal foglalkoztak, a karakterek pedig egytől egyig szerethetőek voltak. A sorozat 11 évadot élt meg!
Forrás: A 90-es évek végén érkezett Tia Carrere sorozata, ami afféle Indiana Jones-hangulattal rendelkezett. A sztori szerint Sydney Fox egy elismert professzor, aki ereklyevadászattal foglalkozik. Ebben segít neki tanársegédje, Nigel, valamint Claudia, a titkárnő, az egyes részek pedig híres műtárgyak kereséséről szóltak, drámai és akciójelenetekkel ötvözve. Három évadot élt meg a sorozat.
Forrás: Superman történetét sokszor feldolgozták, sorozatok tekintetében viszont a Smallville aratott nagy sikert. Egy kisbaba érkezett egy család udvarába, az égből, a szülők pedig úgy döntenek, hogy sajátjukként nevelik fel Clarkot. Azonban a srácnak képességei vannak, és kénytelen folyamatosan megküzdeni a gonosztevőkkel. És egyben legnagyobb ellenségével, Lex Luthorral is. 2001-ben indult hódító útjára a sorozat.
Forrás: Gyerekkorunk leghíresebb kutyája volt Rex! A krimisorozat 1994-ben kezdődött meg, majd 10 évad után egy kis ideig szünetre ment; legutóbb 2008 és 2015 között forogtak új epizódok. A főszereplő Rex, a rendőrkutya, aki mindig egy nyomozóval együtt próbálta megoldani a legrejtélyesebb ügyeket. A férfi főszereplő többször is cserélődött, de biztos, hogy te is mondanál közülük egyet, akit mindenkinél jobban kedveltél.