Galéria

A 80-as, 90-es és 2000-es évek kezdetének leghíresebb ikerpárjai: akkor és most

Forrás: Kétség nem férhet hozzá, hogy ők Hollywood leghíresebb ikerpárja. Kisgyerekként már sorozatokban és filmekben játszottak, ám pár éve már hátat fordítottak Hollywoodnak. Inkább a divattervezés érdekli őket.
Forrás: A 90-es évek közepén a Sisters, Sisters című vígjátéksorozattal szereztek maguknak hírnevet, ezt követően pedig számtalan sorozatban és filmben játszottak, bár leginkább mellékszerepekben. Most is színészkednek, de időközben mindketten megházasodtak, és két-két gyermekük született.
Forrás: Gyerekként is igazán híresek voltak, de most talán még nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint valaha. A Jóbarátokban, a Zack és Cody életében, valamint számtalan más sorozatban tűntek fel anno, és bár Dylan jelenleg nem igazán filmezik (Palvin Barbival viszont nagyon boldog kapcsolatban él), Cole annál inkább. A Riverdale szívtiprója lett, de a mozifilmek felé is nyitott.
Forrás: A Harry Potter-széria ikerpárjaként ismertük meg őket, és ezzel sikerült is nagy hírnevet szerezniük. Azóta nem sok filmben láthattuk őket, de az interjúk alapján kiderült, hogy igazán kedvesek és barátságosak a rajongóikkal. Amikor a Harry Potter első része megjelent, még csak 15 évesek voltak, februárban viszont 33. szülinapjukat ünnepelték. Hogy repül az idő!
Forrás: Az 1980-as Ragyogás című filmben Lisa és Louise alakították az ikerpárt, akik mindenkire a frászt hozták. Ezt követően viszont mindketten felhagytak a nagy filmezéssel, és inkább az átlagos életet választották, távol a rivaldafénytől. Lisa irodalmat tanult egy egyetemen, Louise mikrobiológus lett.
Forrás: A 2000-es évek népszerű bandájaként robbantak be a köztudatba, zenéiket pedig a mai napig imádják a rajongók. A Good Charlotte mai napig turnézik (bár sajnos budapesti koncertjük nemrég elmaradt), de mindketten boldog házasságban élnek. Joel még 2010-ben vette el Nicole Richie-t, Benji pedig 2015-ben Cameron Diazt.
Forrás: Gyerekként a Full House című sorozatban játszottak, majd annak spin-offjában is feltűntek pár rész erejéig. Ma már mindketten a filmezésnek egy másik oldalával foglalkoznak: zenéket és hangokat készítenek filmekhez. Dylan a Trónok harca készítésében is részt vett!