Galéria

Miről próbál üzenni neked az, hogy épp mit nassolnál?

Forrás:

Ha csokira vágysz, az gyakran a migrén jele lehet. Sokan azt is gondolják, hogy pont a csokoládétól fájdul meg a fejük, pedig akár napokkal is előre tudja jelezni a csoki iránti vágyad, hogy hamarosan égtelen fejfájassal kell megküzdened.


Forrás:

Ha gyakran nagyon szomjas vagy, érdemes elmenned egy vércukorszintmérésre, ugyanis a fokozott szomjúság a cukorbetegség kezdeti jele is lehet.


Forrás:

Érdekes, de több kutatás is igazolta, hogy ha a jégkockát kívánod meg, az vashiányra utalhat. Az összefüggésre még nem jöttek rá a szakemberek.


Forrás:

Ha valami sósat ennél, az arra utalhat, hogy nem ittál elég folyadékot. A megfelelő hidratálás pedig különösen fontos, hogy minden rendben menjen a munkahelyeden és edzés közben is!


Forrás:

Egyre több kutatás bizonyítja, hogy a kevés alvás hatására jobban megkívánod a gyorsételeket. Az alváshiány ugyanis kihat a döntésképességedre és az agy jutalomközpontjára is.


Forrás:

A változatos étrend azért is fontos, hogy ne unj bele hamar az egészséges életmódba. A monoton étrend hatására ugyanis sokkal többet nassolsz – ezt több kutatás is megerősítette.