Galéria

A csillagjegyed szerint ez a személy lennél a királyi családból

Forrás: A Kos jegyű emberek tele vannak energiával, imádják a figyelmet, és tudják is, hogyan irányítsák magukra a reflektorfényt. Akárcsak a kis György herceg, aki mindig energikusan és élettelien viselkedik még a kamerák előtt is.

(Eredeti csillagjegye Szűz)
Forrás: Maga a királynő is Bika jegyben született, és tökéletesen meg is testesíti ezt a jegyet. Tekintélyt parancsoló, kifinomult, és egy kicsit makacs is; amikor 71 éve fehéret viselt az esküvőjén, azzal egy visszafordíthatatlan trendet teremtett. Igazi irányító egyéniség!
Forrás: Az Ikrek jegyű emberek imádják a kevésbé rendhagyó dolgokat, az újdonságokat, és mindent, ami nem átlagos. A két hercegnő mindig a középpontban találja magát, és ezt biztos, hogy te is megtapasztaltad már egy párszor.

(Eredeti csillagjegyük Oroszlán és Kos)
Forrás: Károly herceg egyáltalán nem szeret a magánéletéről beszélni, ilyen téren kimondottan zárkózott is. A Rák jegyű emberek rendkívül érzékeny szívvel rendelkeznek, amit nagyon óvatosan próbálnak védeni, így ezen a téren sok közös van benned és a hercegben.

(Eredeti csillagjegye Skorpió)
Forrás: Az Oroszlánok imádják ellopni a figyelmet, Katalin és Vilmos esküvőjén pedig mindenki a hercegné húgáról, Pippáról beszélt! Természetes kisugárzása azonnal felkelti az emberek érdeklődését, csinos külseje pedig rátesz erre egy lapáttal. Akárcsak a te esetedben.

(Valódi csillagjegye Szűz)
Forrás: A Szűz jegyű emberek nem feltétlenül szeretnek a középpontban lenni. Sőt, ami azt illeti, ők szeretnek a háttérben maradni, és nem bánják, ha a párjuk irányít, mert nagyon jól be tudják tölteni a támogató fél szerepét. Fülöp herceg a királynő párjaként ebbe a helyzetbe került.

(Eredeti csillagjegye Ikrek)
Forrás: A hercegné maga a megtestesült elegancia, aki mindig tudja, mit kell mondani, és hogyan kell viselkedni. Barátságos, kedves, és nyílt személyiség, aki a munka és a családi élet között tökéletesen egyensúlyozik.

(Eredeti csillagjegye Bak)
Forrás: A Skorpiókat nem érdekli a kritika, hiszen többnyire mindig bebizonyítják, hogy tudják, mit csinálnak. A kis Sarolta pedig előszeretettel bohóckodik kedvére, és nem egyszer a nyelvét is kiölti a kameráknak. Neki nem lehet csak úgy megmondani, hogy mit csináljon!

(Eredeti csillagjegye Bika)
Forrás: Harry imád utazgatni a világ körül, érdeklődik a kultúrák iránt, és rendkívül vidám természetű. Akárcsak a Nyilas jegyű emberek! Ez a szabadlelkűség téged is jellemez, nyitott vagy a világ felé, és minden képes felkelteni az érdeklődésedet.

(Eredeti csillagjegye Szűz)
Forrás: A Bak jegyű emberekben megvan minden, ami a királyi család tagjainál elvárás: szorgalmas vagy, tisztelettudó, hagyománykedvelő és toleráns. Vilmos herceg nagyon jól megállja helyét ebben a világban, hiszen ő maga is rendkívül tudatos, és tudja, milyen elvárásokat támasztanak vele szemben; amiknek megfelel. Családapaként és kötelezettségei terén is megállja a helyét!

(Eredeti csillagjegye Rák)
Forrás: Meghan az a személy, aki nem szeretne meghódolni a szabályok előtt, és a modernebb elveket vallja. Akárcsak a Vízöntők, akik a legnagyobb lázadók, és sosem hajlandók beállni a sorba. Erőteljes véleményed van az életről, és ezt nem félsz hangoztatni.

(Eredeti csillagjegye Oroszlán)
Forrás: Álmodozó, romantikus jelleműek a Halak, akárcsak Diana hercegné volt. Jósága és bájos aurája mindenkit körbelengett, és akivel találkozott, abban mély nyomot hagyott. Kedves vagy, nyílt és segítőkész, ez pedig egy különleges képesség, ami Diana hercegnőben is megvolt.

(Eredeti csillagjegye Rák)