Galéria

8 film, aminek története és szereplői gyanúsan ugyanolyanok

Forrás: Madagaszkár: A New York-i Állatkert négy jóbarátja megszökik az állatkertből, és egy hajón keresztül Madagaszkár szigetén kötnek ki. Nincs civilizáció, nekik pedig meg kell tanulniuk túlélni a körülmények között, és találni egy módot, amivel ismét hazajuthatnak.

Vadkaland: Ryan, az oroszlán, aki életét a New York-i Állatkertben tengeti, véletlenül felkerül egy hajóra, ami egészen Afrikáig viszi. Apja, és néhány barátjuk ennek hallatán megszökik az állatkertből, és útra kelnek, hogy visszahozzák őt jól ismert otthonába.
Forrás: The Thief and the Cobbler: Egy varázsló feleségül akarja venni a király lányát, hogy legyőzze őt, és megszerezze magának a várost. Ekkor találkozik egy cipésszel, akit a kastélyba küld, hogy ott elkészítse neki cipőit, ám a férfi és a hercegnő szerelembe esnek. Összefognak, hogy megmentsék a várost a varázslótól és a gonosz tolvajtól, aki a palota kincseire pályázik.

Aladdin: Amikor Aladdin összetalálkozik Jázminnal, rögtön beleszeret, ám nincs egyszerű dolga. Jafar, a gonosz varázsló ugyanis magának akarja a hercegnőt, és mindent elkövet, hogy végül övé legyen a hatalom. Aladdin viszont egy dzsinn segítségével, 3 kívánságot felhasználva igyekszik megszerezni Jázmin szerelmét.
Forrás: Cápamese: Egy vízalatti városban a cápa maffia uralja az életet. Ezért amikor Oscar, a hal végignézi az egyik cápa halálát, azt hazudja, hogy ő intézte el az állatot. Ettől őrülten népszerű lesz, de pont emiatt a hazugság következményeit is meg kell tapasztalnia.

Cápacsali: Miután szülei meghalnak, Pi, a kis hal a korallzátonyra utazik, hogy megtalálja a boldogságot. Ekkor szeret bele az egyik gyönyörű halba, és hamar szerez is magának ellenséget egy cápa képében. Érdekes megfigyelni, hogy itt nem is annyira a sztori, hanem sokkal inkább a szereplők között vannak nagy hasonlóságok!
Forrás: Az élet könyve: Két barát, Manolo és Joaquín ugyanabba a lányba, Maríába szerelmesek. A túlvilágról két szellem ezt látva fogadást köt arról, vajon melyik fiú veszi el feleségül a lányt, az egyikük pedig emiatt beleavatkozik a dolgok menetébe, és a szellemvilágba száműzi Manolot. A férfinek számtalan próbatételt kell véghez vinnie, hogy visszajusson az élők közé, és igen, egy gitár is fontos szerepet kap a történetben.

Coco: Miguel egy olyan családban nőtt fel, ahol tilos zenét hallgatni, énekelni, vagy hangszeren játszani. Ő viszont titkon imád gitározni, ezért a Holtak napján fellázad a család szabályai ellen, és véletlenül a szellemek világába utazik. Itt zenei példaképét próbálja megtalálni, hogy az segítsen neki még a nap vége előtt visszajutni az élők közé.
Forrás: Hang nélkül: A világot elfoglalták a szörnyek, akik látni ugyan nem látnak, de rendkívül érzékeny hallásuk miatt a legapróbb zajokat is megneszelik. Egy apa, várandós felesége, kisfiúk és halláskárosult lányuk vidéken próbál túlélni ebben az apokaliptikus világban, teljesen csöndben.

The Silence: A világot megtámadják a különös, vak lények, akik csak a hangokat érzékelik. Egy 16 éves halláskárosult lány és családja próbál menedéket találni vidéken, miközben teljes némaságban kell maradniuk.
Forrás: Kung Fu Panda: Egy kétbalkezes pandáról, Póról számtalan véletlen folytán kikiáltják, hogy ő a sárkányharcos, akire már régóta vártak, hogy megóvja őket a gonosz kung fu harcostól. Ezért elutazik a legjobbakkal, hogy megtanulja a kung fu fortélyait.

Chop Kick Panda: Egy lusta panda, Zibo, arról álmodozik, hogy hős harcos váljon belőle. Semmit sem tud a harcművészetekről, de ennek ellenére fel kell vennie a küzdelmet egy gonosz tigrissel, aki uralma alá akarja hajtani otthonát.
Forrás: Fel!: Carl, az idős férfi házát megpróbálja elvenni a város, ő pedig emiatt egy öregek otthonába kényszerülne. Ezért kitalálja, hogy több ezer léggömb segítségével elrepteti házát Dél-Amerikába, ahová néhai feleségével mindig is szerettek volna elmenni együtt. Azonban egy kisfiú és kutyája is csatlakozik az útjához.

What’s Up: Balloon to the Rescue!: Egy idős kutató különleges felfedezést tesz - egy varázskő és egy nagy léggömb segítségével felrepteti házát a levegőbe. Unokaöccsével együtt pedig útra kelnek, hogy felfedezzék a világot repülő házukkal együtt.
Forrás: Battle Royale: A japán kormány egy diákokból álló osztályt küld egy szigetre, ahol arra kényszerítik őket, hogy játsszanak egy életveszélyes játékot. Kapnak egy-egy hátizsákot, különféle holmikkal, és meg kell ölniük egymást; csak az utolsó túlélő juthat ki élve. Egy tanár viszont áthágja a szabályokat, és megöl két diákot, hogy bebizonyítsa, mennyire komoly és valós ez a "játék".

Éhezők viadala: Egy posztapokaliptikus jövőben a világ 12 körzetre van bontva. Hogy az összes lakót uralmuk alatt tartsák, a kormány mindegyikből 2 tinédzsert küld egy tévé által közvetített versenyre, ahol az a feladatuk, hogy megöljék egymást. Csak egy túlélő lehet, aki élve kijut!