Galéria

Kutyabarát éttermek

Forrás:

Amerika egyik legkedveltebb gyorsétterem-lánca, a Shake Shack nem csak finom hamburgereket kínál. A helyen ötféle kutyakekszből válogathatunk, vagy akár különleges kutyafagylaltot is rendelhetünk a kedvencünknek. Reméljük, hogy a lánc, ami Londonban már több étteremmel is jelen van, hamarosan több európai városban is megjelenik.

 


Forrás:

A muffint midenki imádja. Nagy szerencse, hogy a Sprinkles nevű pékség-láncban a kutyusunknak is vehetünk egyet. A nekik készült sütemény egyszerű összetevőkből áll és a tetejét még egy csont alakú minta is díszíti.

 

 

 


Forrás:

A név kötelez – és ezt a Lazy Dog étterem is tudja. A kaliforniai lánc külön étlappal várja kedvenceinket. Többek közt rendelhetünk sült csirkét, hamburgert és desszerteket.

 

 


Forrás:

Igen jól látod, a Starbucksnak is van valamije a kutyusod számára! Az úgynevezett Puppucino valójában csak egy kis pohár tejszínhabot tartalmaz, de az biztos, hogy a kutyák imádják!

 


Forrás:

A vegán étteremlánc, a By Chloe menüjén külön részt szenteltek a kutyáknak. A helyben készült kutyakekszek nem csak finomak, de minden eladott csomaggal az amerikai Humane Sociaty-t, az állatok jólétéért létrejött szervezetet támogatják.

 

 


Forrás:

 

Az igazi amerikai hangulatot felidéző Rock & Brews is külön étlappal szolgál a kedvencek számára. Az étteremlánc bacont, sült csirkét és hot dogot kínál a kutyusoknak.

 

 


Forrás:

Szerencsére nem kell Amerikáig menni, ha együtt szeretnénk enni a kedvencünkkel. A Városligetben található Nyereg étterem, amit már többször az év kutyabarát helyének választottak, szintén külön menüvel várja a kutyusokat.