Galéria

Szeptemberi szépségújdonságok, amikről nem akarsz lemaradni

Forrás:

Frissesség, természetesség, meghittség – ezek az új Chloé illat legfontosabb hívószavai. A letisztultság illata, amely az örök eleganciát zárja magába. A romantikus illat rózsával, magnóliával lengi körül viselőjét.   


Forrás:

Két ikonikus párizsi márka, a L’Oréal Paris és Karl Lagerfeld együttműködéséből  egy elegáns és egy rendkívüli sminkkollekció született. A klasszikus és sikkes termékeknél a rockos stílust egy csepp párizsi eleganciával fűszerezték.


Forrás:

"Hibrid" arckrém, mely kombinálja a bőrgyógyászati hátterű hatékonyságot és a természetes, nude eredményt. Hidratál, nyugtat, korrigálja, egységesíti az arcszínt.


Forrás:

A szónikus rezgés elvén működő szilikon sörtés fogkefe kíméletesen, ám hatékonyan tisztítja a fogakat, fogközöket, megakadályozza a fogkőképződést és a fogszuvasodást. Több fokozatra állítható rezgés gyengéden masszírozza a fogínyt is, ezáltal serkenti a vérkeringést.


Forrás:

Formulája ötvözi a bőrben természetesen is jelen lévő hialuronsav erejét a tápláló sárgarepce olajjal. Ezáltal nem csak hidratálja, nyugtatja is a bőrt. Feléleszti a fáradt, vízhiányos bőrt.


Forrás:

A 100%-ban természetes összetevőjű hajtisztító formula kíméletesen tisztít, nem roncsol, nem szárít. A minden mentes, vegán samponjának csomagolása a zero waste jegyében újratölthető. Ha kiürül a flakon, vissza lehet vinni vagy küldeni a Phí üzletébe, ahol sterilizálják és már mehet is bele a következő adag sampon.


Forrás:

A sikeres, erős, szenvedélyes nő illata, a Million nemzedék királynője. A virágos-ciprusos pink gyémántban az ellentétes akkordok harmóniája él, ultra ragyogó magnólia virággal, konyakkal átitatva. Garantáltan függőséget okoz.


Forrás:

A stressz, az UV-sugárzás, a légszennyezés mind-mind árt a bőrnek, fakó, élettelen lesz tőle. A ránctalanító ápoló koncentrátum C-vitamin segítségével semlegesíti az öregedésért felelős szabadgyököket és belülről tölti fel a ráncokat. Ragyogó és feszes bőrt eredményez.  


Forrás:

Az ultrapigmentál krémes ajakrúzs kifinomult és merész színei ragyogásba öltözteti az ajkakat. Exkluzív formulája egyesíti a tartósságot és a kényelmet, krémes állaga egyetlen mozdulattal tökéletes ajaksminket tesz lehetővé.


Forrás:

Hidratált, selymes, ragyogó bőrt eredményez még a sminkelést megelőzően. Gyönyörűen tükrözi vissza és ragadja meg a fényt, ezáltal fenntartja a tökéletes ragyogását és tökéletessé teszi a bőrt az alapozó felvitelére.