Galéria

Sztárgyerekek, akik ma már gazdagabbak és sikeresebbek, mint szüleik

Forrás: Kris Jenner volt az, aki híressé tette családját, és mai napig fut a róluk szóló reality műsor, ráadásul ő intézi a gyermekei bizniszeit. Mégis, legkisebb lánya, a 21 éves Kylie Jenner lehagyta az egész családot, és sokkal nagyobb vagyonnal rendelkezik ma már sminktermékei miatt, mint anyja, vagy egyébként nővére, Kim Kardashian!
Forrás: Az énekesnő apja, Billy Ray Cyrus 1992-ben kezdte meg zenei karrierjét, amikor egy country slágerrel sikerült befutnia. Albumja megszerezte az első helyet a country zenei listákon hónapokon át, és 9 milliót sikerült eladnia a lemezből. Így nem meglepő, hogy Miley Cyrusnak sikerült munkát találnia a médiában, méghozzá Hannah Montanaként, a sorozatban pedig apja is sokszor feltűnt. Aztán a lány egyre sikeresebb lett, és ma már nem csak híresebb, de lényegesen nagyobb vagyona is van!
Forrás: A színésznő nevét ma már mindenki ismeri, de azt tudtad, hogy édesapja is híres színész? John Aniston valójában az Életünk napjai című sorozat egyik szereplője már 1985 óta (igen, ez az a sorozat, amit a Jóbarátokban annyiszor emlegettek, és Joey színészkedett benne), de ezen kívül is olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Szívek szállodája és a Mad Men. Lánya viszont a Jóbarátoknak köszönhetően már karrierje kezdetén is felfutott, és óriási összegeket zsebelt be, ami miatt sokkal gazdagabb lett, mint apja.
Forrás: Gwyneth édesanyja, Blythe Danner neked is ismerős lehet, hiszen már fiatalon színészkedni kezdett, és rengeteg filmben feltűnt. Láthattad a Will és Grace sorozatban, az Apádra ütökben, és az Őrült városban is, de még ezen kívül is rengeteg szerepben tűnt fel. Lánya, Gwyneth Paltrow viszont ma már lényegesen híresebb, mint édesanyja, sőt, sokkal vagyonosabb is.
Forrás: A 2020-ban elhunyt komikus, Jerry Stiller elég sok filmben és sorozatban feltűnt: a Férjek gyöngyéből lehet neked is igazán ismerős, de a Zoolanderben, és egyéb vicces filmekben is feltűnt. Az ő fia Ben Stiller, akinek nevét mégis többen ismerik ma már.