Galéria

8 bensőséges úticél, ahol zavartalanul gyógyulhatsz egy fájdalmas szakítás után

Forrás:

Zágráb

Kevésbé ismert, de annál pompázatosabb, múzeumokkal, kulturális eseményekkel és menő bárokkal zsúfolt nagyváros. Mi több, itt található a Széttört Kapcsolatok Múzeuma, amelynek adományhozhatod az ex nálad hagyott cuccait, nemes bosszút állva ezzel.


Forrás:
A kanálisok, kerékpárok és coffee shopok városa ideális úti cél az egyedül utazóknak. Számtalan menő szexbolt is található itt, köztük olyan is, amely kifejezetten nők számára létesült, hogy végre új életet kezdj és felfedezd saját tested igazi adottságait!


Forrás:
Hegyek és völgyek, város és tengerpart, pálmafák és meglepően mérsékelt időjárás – az egyik legnépszerűbb Kanári-sziget tökéletesen alkalmas a felejtésre!
Forrás:
Ha Liz Gilbert nem ide menekült volna először a házassága elől az Ízek, imák, szerelmek tanúsága szerint, Róma akkor is megkerülhetetlen úti cél mindenki számára, aki nehezen gyógyuló szívfájdalommal küzd. Sétálgathatsz a nyüzsgő belvárosban, strandolhatsz a tengerparton, dobhatsz pénzérmét a Trevi-kútba – és természetesen a fagylaltot sem kell megtagadnod magadtól.
Forrás:
Korfut receptre kellene felírni összetört szívűeknek, főként az északi részt, ahol kevesebb a turista, viszont a türkiz hetvenkét árnyalatában csillog a tenger.

 


Forrás:
Belgiumnak ezt az ékszerdobozát jóval kevesebben ismerik, mint Brugge-t vagy Antwerpent, pedig itt is lehet szájtátva csodálni a zord katedrálisokat, meg a cikkcakkos homlokzatú gótikus házakat, vigyázva, hogy közben a lábunk elé is nézzünk, nehogy belepottyanjunk a kanálisba. A beginaudvarokban sétálva álmodozhatunk arról, milyen lehet örök életünkre férfi nélkül élni, hogy aztán felhajtsunk egy igazi testes belga sört az egyetemisták valamelyik törzshelyén.
Forrás:
A lélegzetelállító provanszi kisváros a hirtelen jött magány és elvonulás popkulturális szimbóluma: itt forgatták többek közt a Bor, mámor, Provence című romantikus filmet, amelyben Russell Crowe megörököl egy francia szőlőbirtokot, és kénytelen odautazni, hogy eladja. Aztán ott ragad – lehet, hogy veled is ez fog történni? A római korban alapított Bonnieux-ből remek csillagtúrákat is tehetünk a környéken.
Forrás:
Erdély az egyik legnagyszerűbb hely az elvonulásra; Brassó kiemelkedik az egyébként igen erős mezőnyből. Gótikus Fekete temploma, középkori bástyái, a város körül magasodó 1000 méter fölötti hegycsúcsai között járva (a Cenkre felvonó is visz) nevetségesen eltörpülnek az otthoni gondjaink.