Galéria

7 filmes csókjelenet, ami eredetileg benne sem volt a forgatókönyvben

Forrás: A forgatókönyv szerint Chris Pratt és Bryce Dallas Howard között nem csattant volna el egyetlen csók sem, de a filmben mégis ott volt a jelenet. Mindez azért, mert a felvétel végül részben spontán történt meg, az utolsó forgatási napon. A rendező elmondta Prattnek, hogy valamikor meg kellene csókolnia a színésznőt, de Bryce-nak már ezt nem árulták el, hogy meglepődjön a dolog miatt.

Végül egyszer kellett felvenniük az egészet, és a színésznő valódi reakcióját láthatod a filmben.
Forrás: A sorozat tele volt humoros jelenetekkel, és, mint később kiderült, egy spontán csók is belekerült a legviccesebb pillanatok közé. Amikor a sorozatban Oscarról kiderül, hogy saját neméhez vonzódik, főnöke (Steve Carell) mindent elkövet, hogy bebizonyítsa, mennyire toleráns. Ezért az egyik jelenetben meg is csókolja kollégáját.

A forgatókönyv szerint csak ölelnie kellett volna, de a színész imprózott egyet. Noha tartott attól, hogy a stáb elneveti magát, és ezzel elrontják a jelenetet, de végül mindenki csöndben tudott maradni, így bele is kerülhetett a felvétel a sorozatba.
Forrás: A rendező az utolsó pillanatban választotta ki Jennifer Lawrence-t a filmhez, de később nagyon örült a döntésének. Talán neked is rémlik az a jelenet, amikor ő és Amy Adams a mosdóban váltanak egymással heves csókot; mint kiderült, ez eredetileg nem volt tervben.

A csók teljesen improvizált volt, és Amy Adams találta ki a dolgot.
Forrás: Az egyik legtöbbet emlegetett jelenet a filmben az, amikor Charlotte és Bob között lezajlik egy gyengéd pillanat. Murray karaktere megsúgott valamit a színésznőnek, ami örök titok maradt - de nem ez volt az egyetlen pillanat, amit Murray hozzátett a filmhez. Ugyanis a rendező elmondása szerint a csók sem volt benne a forgatókönyvben.

A színész ugyanis nagyon jó volt az improvizálásban, és előszeretettel csinált olyan dolgokat, amikre senki nem volt felkészülve. Így került sor arra a bizonyos csókra is.
Forrás: A filmben Tom Cruise és Emily Blunt nagyon jó párost alkottak, ezért a készítők szerettek volna felvenni egy csókjelenetet is. Ám akárhogy próbálkoztak, mindig erőltetettnek tűnt a dolog, így egy idő után teljesen felhagytak vele.

Mint kiderült, Emily Blunt nem így tett. A színésznő úgy döntött, hogy improvizálni fog, így a búcsújelenetnél váratlanul megcsókolta Tom Cruise-t, ami végre őszintének tűnt, így a filmbe is belekerülhetett.
Forrás: Woody Harrelson a film megjelenése után, egy interjúban árulta el, hogy az Elizabeth Banksszel váltott csókjelenetének semmi köze nem volt a forgatókönyvhöz. A színésznő még csak nem is sejtette, hogy mi fog történni, ugyanis Woody döntött úgy, hogy meg fogja őt csókolni. Azt sem titkolta, hogy egy kicsit bele is zúgott a színésznőbe.

"Én, személyszerint, csak meg akartam csókolni őt. Nem tudom, hogy jól tettem-e."
Forrás: A második évad végén Lucas és Max között elcsattant egy csók, azonban elég nagy port kavart a tény, hogy ez nem volt betervezve. Amikor a rendező elmondta Sadie Sinknek, hogy megfordult a fejében egy ilyen jelenet, a kislány kiakadt - és emiatt tette bele a készítő a csókot. Elmondása szerint ha Sadie nem riadt volna meg ettől, lehet, hogy eszébe sem jut felvenni a csókot.