Galéria

5 sorozatszereplő, akitől nem akartak megválni, de a valóság közbeszólt

Forrás: Eredetileg Edie csak mellékszereplő lett volna, de a kritikusok annyira kedvelték a karaktert, hogy a készítők még több szerepet adtak a színésznőnek. Nicollette 5 éven át volt a sorozat szereplője, míg végül ki nem rúgták.

Az egyik készítő, Marc Cherry elmondta, hogy a színésznő elégedetlen volt a fizetésével, mert kevesebbet kapott, mint az öt főszereplő. Nicollette azonban azt mondta, hogy a felmondásáról az tehetett, hogy amikor egyszer kritizálta Cherryt, a férfi megütötte őt, és ő ezt nem volt hajlandó tovább elviselni.
Forrás:

Selma Blair és Charlie Sheen közös sorozatuk forgatása alatt nem igazán jöttek ki jól egymással. Olyannyira nem, hogy 2013-ban végül a készítők megváltak a színésznőtől, ugyanis Sheen követelte a kirúgását. Azzal indokolta, hogy Selma Blair a háta mögött panaszkodott róla a főnökségnek arról, hogy a színész állandóan késik, és nagyon lassan tanulja meg a szövegét.

A sorozat készítői végül Charlie Sheen javára döntöttek.


Forrás: A sorozat egyik legszórakoztatóbb karakterétől állandó veszekedései és konfliktusai miatt kellett megválni. Sőt, kollégáját is megütötte, aki kisebb sérülést szenvedett emiatt. A készítők végül úgy döntöttek, inkább kirúgják a színészt, ezt pedig egy szabadnapján tették meg, így Riggs a médiából értesült a történtekről.

Az Instagramon utólag bocsánatot kért, de ez már kevés volt ahhoz, hogy visszavegyék.
Forrás: Thomas hosszú ideig volt tagja a szereplőgárdának, noha agresszív viselkedését nagyon nehezen viselték el kollégái. Mint kiderült, a színészben fel sem merült, hogy ezért majd kirúghatják a sorozatból. Kezdetben még dühkezelési kurzusra járatták őt, de amikor megütötte a forgatókönyvírót, betelt a pohár a készítőknél, és kirúgták őt.
Forrás: Sajnos megesik, hogy váratlan események miatt kell átírni a forgatókönyvet. Ez történt akkor, amikor Nancy Marchand, aki Tony Soprano anyukáját játszotta, 72 éves kora előtt egy nappal elhunyt. A briliáns színésznőt végül CGI-jal és más színésznőkkel oldották meg, ezt a megoldást viszont nem mindenki preferálta.