Galéria

9 sztárcsaj, aki nem teljesen szőrtelen (és különben is kinek mi köze hozzá)

Forrás:

A világ egyik legjobban fizetett színésznője fontosnak tartja, hogy az öltözködése és a szépségrutinja is fenntartható legyen, s hogy a kozmetikumok, amelyeket használ, legalább javarészt környezetbarát összetevőkből legyenek. Megosztotta teljes szépségrutinját is a színésznő, és többek közt megemlíti, hogy egy Fur Oil nevű terméket használ 'mindenhol, a hajvégeimen, a szemöldökömön, a szeméremszőrzetemen. Szuper, univerzális termék'.


Forrás:

A színésznő a tévésorozatában, a Transparentben többször látható bizonyságát adta annak, hogy ő bizony nem szőrtelenít a lába közt.


Forrás:

Khloé szerint a nővére a '70-es évek' szőrzetét viselte régebben, és a reality-sorozatuk egyik epizódjában még ki is derült, hogy a pletyka igaz. Maga Khloé pedig jól megmondta egy interjúban a frankót:

'A leszállópálya híve vagyok. Szeretem, ha minden tiszta és rendezett, de ha egyáltalán nincs ott semmi, az fura. Főleg ha az embernek van melle és feneke… Nem szeretem, amikor ránézek egy nőre, és nem látok ott semmit. Amikor spában vagyok, furán érzem magam a látványtól. Igaz, hogy a vad, zabolázaltlan burjánzás is fura látvány.'


Forrás:

Ő már a hónaljszőrét is megmutatta, ráadásul pink színben, úgyhogy a bikinivonal tekintetében nem is találunk semmi meglepőt.


Forrás:

Az énekesnő mindenben az extravaganciát keresi, így neki nem volt elég, hogy megmutatta a szeméremszőrzetét; neki muszáj volt magazincímlapon is küzdeni a természetesség ügyéért.


Forrás:

Bárki volt is, aki feltalálta a bikinigyantát, gonosz teremtmény. Ki mondta, hogy a szőrnek nincs helye az emberi testen? – twittelte egyszer az énekesnő.

 


Forrás:

2013-ban meglehetősen merész ruhakölteményben promózta a Vasember 3-at: a ruha oldalt végig áttetsző volt és látni engedte Ms. Paltrow fenekének jó részét. Az incidens nyomán több olyan megjegyzés is olvasható volt a neten, amely szerint teljesen csupasz lenne a színésznő, de ő nem hagyta ennyiben, hanem elmondta Ellen DeGeneres tévéműsorában: 'maradjunk annyiban, hogy a 70-es évek üzemmódjában működöm'.


Forrás:

A test könyve című önsegítő könyvében a színésznő külön fejezetet szentel a fazontémának. 'A nők lézerrel mennek neki a legprivátabb testtájékuknak – írja. – Én személy szerint azt gondolom, hogy a végleges szőreltávolítás őrült ötlet. Továbbá legyünk őszinték: az összes többi testrészhez hasonlóan a szeméremajkak sem immunisak a gravitációval szemben. Tényleg egész életetekben szőrtelen vaginát akartok? Tudom, személyes döntés, de azért leírom: fontoljátok meg, hogy felöltözve hagyjátok a női részeiteket, hölgyeim.'