Galéria

Az alábbi 3 csillagjegy vonzódik hozzád legerősebben - A horoszkópod alapján

Forrás: Hozzád a csillagjegyed alapján a Mérleg, az Oroszlán és a Nyilas vonzódik erőteljesen.

A Mérleggel nagyon jó csapatot is alkottok, hiszen teljesen lenyűgöződ őt bátor és kalandor személyiségeddel. Nem csoda, hogy mágnesként vonzod magadhoz.

Az Oroszlán és a Nyilas viszont téged vonz erőteljesen. Előbbiért nagyon oda vagy irányítóképessége miatt, míg utóbbinak a spontaneitása söpör le téged a lábadról.
Forrás: Hozzád a Skorpiót, a Rákot és a Szűzet vonzza állandóan az élet.

Bikaként érzéki és stabil személyiség vagy, ami érdekes kontrasztot alkot közted és a domináns természetű Skorpió között. Általában nem hosszú távúak ezek a románcok, de annyi biztos, hogy izgalmasak.

A Rák viszont az a csillagjegy, amelyik a legjobban képes kielégíteni az igényeidet, minden téren. Őt követi szorosan a Szűz, aki hasonló természettel rendelkezik.
Forrás: A Nyilas, a Szűz és a Vízöntő is erőteljesen vonzódik hozzád, ezt már biztosan észrevetted.

Furcsának tűnhet, hiszen szöges ellentétek vagytok, de igazából a Nyilas jegyű emberek nagyon érdeklődnek irántad. Ők kalandorok, rendkívül szociálisak, és imádják, hogy az Ikrek jegyű nők nem adják könnyen magukat. Azonban tekintve, hogy számodra fontosak a részletek, míg a Nyilasok a teljes képet nézik inkább, hosszú távon nehézkes lehet egy kapcsolatot életben tartanotok.

Ekkor lépnek előtérbe a Szűzek és a Vízöntők, akikkel sokkal kompatibilisebb a személyiségetek, ezáltal pedig jobban vonzódtok is egymáshoz, szemben más jegyekkel.
Forrás: Biztosan feltűnt már, hogy a Halak, az Ikrek és a Bakok mennyire jelen vannak az életedben.

A Halakkal nagyon jól megtalálod az egyensúlyt, hiszen mindketten érzelmes és érzékeny jegyek vagytok, akik imádnak gondoskodni másokról.

Rajta kívül viszont a Bakok és az Ikrek is vonzódnak hozzád, hiszen azt érzik melletted, hogy biztonságban vannak.
Forrás: Kost, Vízöntőt és Nyilast gyakran sodor eléd az élet.

És nem véletlenül. A kosok erőteljesen megérzik a rezgéseidet, és azt, hogy milyen szórakoztató, nyitott és vicces személyiség vagy, ezért imádnak is a társaságodban lenni. Te pedig általában nem bánod, hogy rád szegeződik a figyelem!

A Vízöntőkkel viszont azért vonzzátok egymást, mert mindkettőtöknek van mit tanulni a másiktól. A Nyilasokkal pedig szimplán csak nagyon jól érzed magad, hiszen hasonló a humorérzéketek és a világnézetetek.
Forrás: A csillagjegyed alapján hozzád a Skorpió, a Halak és a Bak vonzódik erőteljesen.

A Skorpiók erőteljes magabiztossága elsőre talán ijesztőnek tűnik számodra, de hamar rájössz arra, hogy milyen jó párosítás vagytok. Te nem szeretsz döntéseket hozni, sem pedig irányítani, míg a Skorpió nagyon is, így kiegészítitek egymást.

A Halakkal és a Bakkal pedig szintén jó párosítást alkothattok, hasonló értékrendetek miatt.
Forrás: Kosokkal, Ikrekkel és Bikákkal is gyakran hoz téged össze az élet, és nem véletlenül.

A Kosok híresek forrófejűségükről és arról, hogy szeretnek hirtelen döntéseket hozni, te viszont a megfontoltság példaképe vagy. Ez azonban nem baj, hiszen valójában ez nagyon jó hatással van a lobbanékony Kosra, aki neked köszönhetően válik békésebb természetűvé.

A nagy dumás Ikrekkel és az érzelmes Bikákkal is jól összepasszolnál értékrendetekből kifolyólag!
Forrás: A csillagjegyed alapján érted nagyon oda vannak a Szűz, Bika és Rák jegyű emberek.

A Skorpió és a Szűz között különleges kapocs van, ezért a helyzetük valódi győztes szituáció. A Szűzek hajlamosak titkolózni, de épp ez az, ami felkelti a kíváncsiságodat, és emiatt még jobban meg akarod ismerni ezt a személyt. Egész egyszerűen kiegészítitek egymást!

A Bika és a Rák pedig szintén oda van magabiztos, szenvedélyes természetedért, és nehezen áll ellen neked.
Forrás: Tudtad, hogy az Ikrek, a Kos és az Oroszlán a lábaid előtt hever?

Erős vonzalom alakul ki, amikor egy Ikrek és egy Nyilas találkozik egymással. A kapcsolatotok szórakoztató, izgalmas és kicsit titokzatos is, ezért unatkozni együtt biztosan nem fogtok.

De azért jó, ha tudod, hogy játékos természeted mágnesként vonzza hozzád az Oroszlánt és a Bakot, akikkel tökéletesen kiegészíthetitek egymást.
Forrás: A Bikák, a Rákok és a Szűzek erősen vonzódnak hozzád.

A Bika számára fontos az anyagi stabilitás, és imádja, hogy te is hasonló elvekkel rendelkezel. Mindketten szorgalmasak és etikusak vagytok!

Természetedet tekintve kicsit hűvösebb vagy, talán épp ezért vonzod magadhoz az érzelmesebb Rákot és a Szűzet, akik mindenáron megpróbálnak közelebb kerülni ahhoz, aki igazából vagy.
Forrás: Ikrek, Oroszlán és Halak jegyű emberek is nagyon oda vannak érted!

Az Ikreket erőteljesen vonzza a szabadságszerető, titokzatos természeted, ezért is lennétek jó párosítás.

Azonban még ugyancsak jól összepasszolnál az Oroszlánnal és a Halakkal is, hiszen mindannyian bátor, magabiztos természettel rendelkeztek.
Forrás:

A Rák, a Szűz és a Skorpió jegyű emberek is a lábad előtt hevernek.

Te is vonzódsz a Rák jegyű emberekhez, és a jó hír, hogy ők is hozzád! Mindketten érzelmesek és érzékenyek vagytok, fontos számotokra a szerelem, így hamar megtaláljátok a közös nevezőt.

Azonban ne aggódj, ha épp nincs Rák jegyű ember az életedben, hiszen hasonlóan jól összepasszolsz a Szűzzel és a Skorpióval is.