Galéria

Humoristák szerint ezek a filmek a legviccesebbek

Forrás:

Amikor a zombik elárasztják az utcákat, Shaun és Ed, valamint egy kisebb csapat arra törekszik, hogy épségben eljussanak a város közepén lévő kocsmába. Közben pedig több kalandos helyzetbe is keverednek.


Forrás:

Candice és Keith kempingezni indulnak Dorsetbe, pont úgy, hogy még tökéletes nyugalom vegye körül őket, de mégis közel legyenek a civilizációhoz. Azonban rövidesen felkavarja az állóvizet Ray, aki a közelükben veri le sátrát...


Forrás: A Spinal Trap egy angol heavy metal együttes, ebben a dokumentum jellegű filmben pedig egy amerikai turnéjukat kísérhetjük nyomon. A felvétel tele van szórakoztató kulisszatitkokkal és vicces pillanatokkal.
Forrás: Michael és bátyja, Christian megérkeznek apjuk vidéki kúriájára, ahol születésnapi partira készülnek. Az egész népes rokonság összejön az alkalomra, az apa 60. születésnapját ünneplik, ám Christian beszédében olyan titokról rántja le a leplet, ami mindent megváltoztat.
Forrás: A 70-es évek végének vígjátékával mindenki találkozott már. A főszereplő Brian, aki Júdeában, a bibliai időkben született, szinte egy időben Jézussal, ám élete félreértések és balszerencsék forgataga.
Forrás:

Jim Carrey filmjét mindenki ismeri! A sztori szerint Truman egy tévéműsor főszereplője, milliók nézik őt nap mint nap, ám neki fogalma sincs róla. Az egész élete egy jól megrendezett forgatási helyszín, ami eleinte nem tűnik fel neki, ám rövidesen furcsa jelekre lesz figyelmes.


Forrás: Ne ijesszen meg a tény, hogy a filmet 1923-ban mutatták be! Ennek köszönhetően biztos, hogy semmilyen modern vígjátékhoz nem hasonlít, ám annál viccesebb a története. A sztori egy férfiről szól, akinek nem jött össze a nagy pénz New Yorkban, ezért kitalálja, hogy egészen új módon fog nagy vagyonra szert tenni.
Forrás:

Leonardo DiCaprio a 80-as évek végének legnagyobb brókercég tulaját alakítja, ám az idáig vezető út tele volt korrupcióval és tisztességtelen üzletekkel. A sztorit izgalmas és szórakoztató módon mutatták be, ezért felkerült a 10 legviccesebb film közé.


Forrás:

Nem csak a modern filmek szórakoztatóak, és ezt tökéletesen bizonyítja az 1960-ban bemutatott Legénylakás.


Forrás: A humoristák egyetértettek abban, hogy az első helyre Michael J. Fox és Christopher Lloyd közös filmjének, a Vissza a jövőbe filmnek kell kerülnie!