Galéria

Az olimpia legszexibb úszói

Forrás: - 100m gyorson és a 4x100-as gyorsváltóban buzdíthatod majd az 1993-as születésű Richárdot, aki ötéves kora óta úszik rendszeresen. Szuper képei vannak Instagramon, érdemes követni @briczi néven!
Forrás: - Ugyan már nem újonc az olimpiák történetében, idén is esélyesként indul és nagyot alakíthat a medencében. Kedvességét, humorát és megjelenését is imádjuk.
Forrás: - Az argentin csapatot erősíti a 26 éves Federico, aki edzéseinek szinte minden momentumát megosztja Instagramon. Vegyesúszásban lesz majd a magyarok ellenfele.
Forrás: - A franciák 35 éves klasszisa idén is ott uralkodik majd a versenymedencében. Már persze csak addig, amíg a mieink le nem győzik, például vegyesben!
Forrás: - Őt sem kell a magyar csapatból már bemutatni senkinek, hiszen ismerjük eredményeit és azzl is tisztában lehetünk, hogy évről évre helyesebb. Rióban is ott a helye a dobogó tetején!
Forrás: - Az ifjabbik Gyurtát még kevesebben ismerik, ám ez valószínűleg nem marad így sokig, mert egy nagyon tehetséges úszóról van szó, aki Rióban 1500m gyorson és 400m vegyesen indul majd.
Forrás: - Az olasz csapat ásza, a 26 éves Luca Dotto nem csak a medencében remekel, hanem modellként is hírnevet szerzett már magának. Imádják a fotósok és a divatcégek, amivel teljesen egyet is tudunk érteni.