Galéria

Ezeket a királyi szabályokat szegte meg Meghan Markle

Forrás: A királynő állítólag a szoknyákat és a ruhákat részesíti előnyben a nadrággal szemben, ezért őt és Kate Middletont is ritkán láthattuk ebben a viseletben. 
Ezzel szemben Meghan egyik legkedveltebb viselete ez, így nagyon gyakran jelent meg nadrágban a nyilvánosság előtt.
Forrás: Az első pillanattól kezdve elutasította ezt a szabályt Meghan. Bár ez sokak számára nem tűnik olyan nagy számnak, ez teljesen szokatlan a királyi családban.
Forrás: Persze ez a "normális", átlagos embereknek szintén egy átlagos dolognak tűnhet, a királyi családban nem megszokott. Első hivatalos találkozójára érkezett meg, amior Sussex hercegnéje maga után bezárta az autó ajtaját. Az internet szinte azonnal kiborult, hiszen erre külön alkalmazottja van a királyi családnak...
Forrás: A királyi család tagjainak nem szabad nem hivatalos iratokra aláírásukat adni, hiszen ezzel a későbbiekben visszaélhetnek. Ezt Meghan egy walesi látogatáson szegte meg. Bár utólag kiderült, Meghan nem saját aláírását adta egy rajongó kislánynak, ezzel mégis szabályt szegett.
Forrás: Amennyiben valaki a királyi család tagja, párjával a nyilvánosság előtt hivatalos megjelenés esetén nem sétálhat kéz a kézben. Ezt Meghan és Harry szinte minden alkalommal megszegték.
Forrás:

Erzsébet királynő úgy gondolta, minden nőnek viselnie kell kalapot, hogy ápoltnak és igényesnek nézzen ki. A királynőt ezért láthattuk a legtöbb hivatalos megjelenésén kalapban. Meghan ugyanakkor ezzel kevésbbé értett egyet, így nagyon furcsán néztek a rajongók, mikor Erzsébet mellett kalap nélkül jelent meg.



Forrás: A hercegnék hajviselete mindig patinásan és precízen van elkészítve, egy hajszál sem lóg ki, pláne ha kontyba van feltűzve a frizurájuk. Meghan ezt a szabályt rengetegszer megszegte, hiszen számtalan eseményen láthattuk a képen látható laza kontyban.
Forrás: Ezt a királyi család szabályzata kifejezetten tiltja, Meghan mégis többször megszegte.