Galéria

Sorozatok, amelyek hamarosan végleg befejeződnek

Forrás:

A sokak által kedvelt vígjátéksorozat, a Modern Család, idén véget ér. A 2009 óta futó széria 11 évadot élt meg, nem is csoda, hogy a filmírók kifogytak a poénokból. Phil optimizmusa vagy Cameron drámái sok mindenkinek hiányozni fognak.


Forrás:

A jó krimisorozatokból sosem elég. Ezért lettünk szomorúak, amikor bejelentették: a Gyilkos Elmék idén fog utoljára új évaddal jelentkezni. A sorozat nem mindennapi karaktereit és az akció mellett komikus jeleneteit, sokan a szívükbe zárták.


Forrás:

Kedvenc démonvadász testvérpárunk is búcsúzik a képernyőről. Az Odaát idén a 15. évaddal zárul. Ennek több rajongó szerint is ideje volt már, mivel a sorozat évek óta nem hozta azt a színvonalat, amit régen.


Forrás:

A DC képregényen alapuló zöld íjász is utolsó epizódjait adja ki idén. A sorozat 8 évadot élt meg, ami alatt mindennek volt helye: akcióból, drámából és szerelemből sem volt hiány.


Forrás:

A Vikingek különleges hangulatát kevés sorozat tudja visszaadni. A széria hatodik évadával búcsúzik a képernyőről. De a rajongóknak nem kell sokáig szomorkodniuk: a készítők terveznek egy új sorozatot a karakterekkel.


Forrás:

Az izgalmas thriller is végéhez ér az idén. Nyolc évad után talán már ideje volt, mert a sorozat nem tudott sok újat nyújtani.


Forrás:

A Fuller House a 80-as évek Full House sorozatának folytatásaként jelent meg a képernyőn 2015-ben, a Netflix produkciójaként. Most ez a széria is a végéhez ér ötödik évadával, de nem kell aggódni, lehet, hogy majd 20 év múlva a folytatás is kap egy folytatást.


Forrás:

A női börtönök mindennapjait bemutató Orange Is the New Black izgalmas színként jelent meg a sorozatok között. A drámai, mégis gyakran vicces széria gyártását idén a 7.évad után befejezi a Netflix.


Forrás:

Az AMC sorozata, a képregényen alapuló Preacher a 4. évaddal búcsúzik a rajongóktól. A sorozat képes volt izgalmasan vegyíteni a fantasy elemeket a hétköznapi élettel, Jesse karaktere pedig hamar megszerettette magát a nézőkkel.