Galéria

Selena Gomeznek 15 tetkója is van, de sokan nem is tudnak róla

Forrás: Legutóbbi, vízfestékes hatású tetoválását tavasszal mutatta meg.
Forrás: Ezt a mintát 2021. áprilisában választotta. Hogy az egyébként egyszerűnek tűnő tetkó miért izzasztotta meg a tetoválóművészt, IDE KATTINTVA kiderül.
Forrás: Egy újabb tetoválása friss albumának címét viseli!
Forrás:

2019 novemberében mutatta meg Instagramon különleges tetoválását.


Forrás:

2019. november elején pedig ez a nyíl került a kezére.


Forrás: Még 2012-ben, 20 éves korában készíttette első tetoválását jobb csuklójára. A minta pedig egy hangjegyet ábrázolt, mivel a zene óriási szerepet tölt be az életében.
Forrás: Másodszor már a tarkójára tetováltatott, méghozzá római számokat (LXXVI), amelyek a 76-os számot jelentik. Az énekesnő annyit elárult, hogy ezzel egy számára fontos családtag előtt tisztelgett, de azt nem árulta el, hogy pontosan kiről van szó. Egyesek arra tippelnek, hogy az anyukája lehet ez a személy, hiszen ő 1976-ban született.
Forrás: Egy évvel később a harmadik tetoválását is megmutatta, ami a jobb csípőjén helyezkedik el, noha ekkor már jó ideje megvolt neki a minta. A szöveg pedig Selena kedvenc bibliai idézete, "God Who Strengthens Me", azaz "Isten az, aki erőt ad".
Forrás: 2014-ben Selena Gomez visszatért egy újabb tetoválásért a szalonba, ami egyúttal az eddigi legnagyobb mintája lett. Hátközépnél, jobb oldalon található a minta, arabul, ami lényegében annyit jelent, hogy "Először magadat szeresd".
Forrás: Az énekesnő bal csípőjénél helyezkeik el az aum vagy másképp óm szimbólum, ami a legfontosabb hindu szimbólum. Arról sosem beszélt, hogy miért választotta ezt a mintát, és mit jelent számára.
Forrás: Selena Gomez bal füle mögött egy aprócska G betű rejtőzik, és hogy ez mikor készülhetett, senki sem tudja. Sőt, a jelentéséről sem beszélt az énekesnő. Ezért csak teóriák vannak arról, hogy talán Justin Bieber miatt készíttette, vagy esetleg féltestvére, Gracie miatt.
Forrás: Az énekesnő jobb lábán helyezkedik el a "sunshine" azaz "napsugár" felirat, amit valószínűleg azért tetováltatott magára, mert nagymamája gyakran hívja így őt.
Forrás: Miután részt vett a 13 okom volt készítésében, számos szereplővel együtt magára tetováltatta a pontos vesszőt, amivel a sorozat üzenete előtt tisztelegtek. Ez a szimbólum ugyanis a mentális betegséggel, depresszióval küzdő emberek számára jelképezi a reményt.
Forrás: Egyik legjobb barátnője, Courtney Lopez szülinapja alkalmából mindketten magukra tetováltatták az egyes számot, mintegy utalásként arra, hogy ők egymás legjobb barátnői.
Forrás: Majd rögtön még ezen a napon magára tetováltatta a 4-es számot három barátnőjével együtt (köztük Courtney-val is), mert már hosszú ideje nagyon jó barátnők. Selena a karja belső felére tetováltatta a mintát.