Galéria

Filmek és sorozatok amiket nagyon várunk.

Forrás: Természetesen, Quentin Tarantino 9. filmje az idei év legjobban várt filmje. Főleg Brad és Leo közös szereplése miatt. A film Cannesi debütálását a kritikusok is pozitívan fogadták. Állítólag a rendező a Ponyvaregény óta nem volt ilyen jó formában. A történet 1969 Los Angelesében játszódik, Leo egy válságba jutott hollywoodi színészt, Brad pedig a kaszkadőrjét játsza. A történetben fontos szerepe van Charles Mansonnak is, illetve az általa brutálisan meggyilkolt színésznőnek, Sharon Tatenek, akit Margot Robbie alakít. A filmet amerikaban augusztus 8-án mutatják be, remélhetőleg magyarországra is minél hamarabb eljut.

Előzetes
Forrás: Julius 4.-én kerül ki a Netflixre kedvenc retro-fantasy sorozatunk harmadik évada. A második évad végén látszólag minden rendben volt, de baljósan megjelent aztán a fordított világ baljós képe. Kiváncsian várjuk a srácoknak sikerül e újra kikeveredniük a kalamajkából.

Előzetes
Forrás: Jim Jarmusch zombi komédiáját már azóta várjuk amióta megtudtuk milyen sztár szereposztással készül a kultikus rendező új filmje. Egy amerikai kisvárost ellepnek a zombik, Bill Murray, Adam Driver és Chloé Sevigny rendőröket játszanak akik próbálják őket megállítani. Szerepel még a filmben Selena Gomez, Tilda Swinton és Steve Buscemi is.
Amerikai bemutató Junius 14, magyarról sajnos még nincs információ.

Előzetes
Forrás: A Marvel univerzum következő filmje Julius 4-én érkezik a mozikba. Ez a Tom Holland álltal játszott pókember film második része, ami az utolsó Bosszuállók film után játszódik, aki látta, tudja miért fontos info:) Jó hír, hogy Jake Gyllenhaal is szerepel benne!! Már miatta is érdemes beülnünk a moziba!

Előzetes
Forrás: Én már egy éve várok erre a filmre, akkor hallotam ugyanis arról, hogy megfilmesítik kedvenc könyvem, Donna Tart pulitzer díjas azonos című regényét. Ez a csodálatos történet egy fiú történetét meséli el, aki gyerekkorában egy szörnyű támadásban elveszíti édesanyját. Ansel Elgor játssza a fiút felnőtt korában de szerepel még benne Nicole Kidman, Sarah Paulson és Finn Wolfhard is. Nagyon féltem, hogy elrontják, de a most kijött előzetes alapján, nagyon jónak tűnik.  Szeptember 19-én van a tervezett amerikai bemutató. Aki tudja olvassa el a könyvet addig!

Előzetes
Forrás: November 16-án kerül a mozikba ez az igaz történeten alapúló film, ami a Ford lehetetlennek tűnő vállalkozását mutatja be, hogy az 1966-os világbajnokságon, legyőzze a Ferrarit. Christian Bale és Matt Damon játsszák a főszerepet!

Előzetes
Forrás: A film azt mutatja be hogyan vált Joker Jokerré, de nem egy szuperhős birodalomban, hanem egy realisztikus világban, tehát inkább egy thrillerről beszélünk, mint fantasyről. A főszereplő Joaquin Phoenix neve garancia arra, hogy erős alakításokban nem lesz hiány.
Bemutató: október 3.

Előzetes
Forrás: A híres könyv, és sikeres film még Winona Ryderrel és Christian Bale-el újra meg lett filmesítve. Ezúttal Greta Gerwig a Ladybird rendezője álmodta újra, Emma Watsonnal, Saoirse Ronannal és mindnyájunk kedvencével Timothy Chalamet-el. A film karácsonykor kerül a mozikba.
Forrás: Legendás Judy Garland életéről szóló film ősszel érkezik a mozikba. Renée Zellweger játssza majd a híres színésznőt.

Előzetes