Galéria

Az 5 legjobb kutyafajta idősebb emberek mellé

Forrás: Ezt a kis méretű kutyát nem véletlenül láthatod te is idősebb emberek társaságában! Személyiségéhez tartozik, hogy rendkívül lelkes, de ugyanakkor nyugodt típus, azaz mindenhová vidáman követi a gazdáját, de ha pihenésről van szó, helyben képes elaludni. Tény, hogy egy kicsit függetlenebbek, így nagyobb türelem is kell a tanításukhoz, de ez egyúttal azt is jelenti, hogy ha a gazdi egyedüllétre vágyik, őket az sem zavarja.
Forrás: Erzsébet királynő megőrül a corgikért, és milyen jól teszi! Ez a kisebb méretű, aprócska lábú fajta ugyanis rendkívül lelkes és vidám, ami a gazdi arcára is folyton mosolyt csal. Nagyon szereti a társaságot, imádja az összebújást, és a gyerekekkel is jól kijön. Való igaz, hogy a szőrét eléggé hullajtja, de tündéri viselkedésével azonnal eltereli erről a figyelmet.
Forrás: Ez az aprócska szeretetgombóc imádja a gazdáját, legyen az kisgyerek vagy idősebb ember, hiszen ő mindenkivel megtalálja a közös nevezőt. A legjobb, hogy az apróbb kislakásokban is jól érzi magát, számára ugyanis az a lényeg, hogy a gazdija a közelben legyen. Arra azonban figyelni kell ennél a fajtánál, hogy a kiegyensúlyozott étrend és a gyakori séta elengedhetetlen az egészsége érdekében.
Forrás: Ez a kutyafajta rendkívül alkalmazkodóképes, ami azt jelenti, hogy a gazdi életvitelét hamar felveszi magára, és boldog is ezzel. Játékos ugyan, de anélkül, hogy túlságosan ragaszkodó lenne, így ha a gazdájának épp nincs kedve labdázni, hát feltalálja magát egyedül is. 
Forrás: Ha nagyobb méretű kutyával lepnéd meg az idősebb rokonokat, ez a fajta tökéletes választás lesz! Ugyanis rendkívül gyengéd, hűséges és nyugodt fajta, akit bátran magára lehet hagyni a kisebb gyermekekkel is. Ragaszkodik a gazdájához, imád vele lenni, ezért szuper társa lehet bárkinek.