Galéria

8 A-listás színész, aki soha nem nézi meg a saját filmjét

Forrás:

Stone csak részlegesen szenved sajátfilm-fóbiában: ő a Könnyű nőcske című tinivígjátékát (ami egyébként nem is tartozik a gyengébbek közé) nem volt képes megnézni soha. „Egy-két jelenetet láttam – ismerte el –, de egyszer voltam egy vetítésen, amit családtagok és barátok körében rendeztek és fel kellett állnom és kimennem. Ki akarja olyan hosszan nézni saját magát?”


Forrás:

A színész a legkevésbé sem szent, de néhány alakítására büszke lehet...ne. Mégsem nézi meg a filmjeit, olyannyira nem, hogy mint 2009-ben bevallotta egy tévéműsorban, a gyerekei több filmjét látták, mint ő maga. „Onnantól fogva, hogy befejeztem a forgatást, a többi nem igazán tartozik rám. Távol is tartom magam tőle, amennyire csak lehet – nem szeretem visszanézni magam.”

Pár évvel később, a The Independentnek adott interjúban Johnny még ezt is beismerte: „Réges-rég meghoztam ezt a döntést. Jobb nekem, ha nem látom a filmjeimet, ami szívás, mert lemaradok a barátaim egy-egy elképesztő munkájáról. De úgy érzem, az ilyesmi csak árt nekem.”


Forrás:

Reese-nek is jó oka van arra, hogy ne nézze meg a filmjeit: ha így tenne, akkor „beszippantana az öngyűlölet”, mondja. „Nem is tudom, ki az, akinek jólesik nézni magát. Senki, igaz? – tűnődött egy tévéműsorban. – Kínszenvedés. Miért akarnád figyelni, amint hülyét csinálsz magadból és úgy teszel, mintha másvalaki lennél?”


Forrás:

Az egy dolog, hogy Javier szexszimbólum, de hogy a filmjeire sose ül be, az is biztos. „Az, hogy szeretek karaktereket megformálni, nem jelenti azt, hogy szeretem megnézni az eredményt – mondta egy interjúban. – Látni se bírom azt a k*rva orrot, azt a k*rva beszédhangot, azt az idióta szemet. Nem bírom elviselni. De amikor csinálom, akkor nem az orrot vagy a hangot látom; olyan, mintha valami nagyobb erő lenne ott. És nekem muszáj azt kifejeznem.”


Forrás:

Na ő aztán soha, egyetlen filmjét sem nézte meg. „Egy premierre se vagyok képes beülni. Jobban szeretek játszani a filmekben, mint nézni őket. Az az igazán izgi, nem a kész termék.”


Forrás:

Ő még Oscar-díjas alakítását, a Mielőtt meghaltamot se látta, legalábbis sokáig így volt. „Nem bírom hallani azt a hangot! Egy ponton biztos levetítem majd. De most még túl korai! Úgysem felelne meg az elvárásaimnak, mert annyira csodálatos élmény volt forgatni és nagyszerű volt a fogadtatása is.” Jared egy másik alkalommal azt is elmagyarázta, hogy „nekem nagyon mély dolog filmet forgatni. Megnézni teljesen más, és ahhoz már nincs is igazán közöm. Biztos szórakoztató lenne, de olyan kevés közöm van a végeredményhez, hogy általában inkább hagyom a fenébe.”


Forrás:

Ha nem maga rendezi a filmjét, akkor úgy érzi, nehezen vállalja a felelősséget érte. „Színésznőként az ember beleássa magát a karakterébe és megérti a filmet egészében is, de olyan sok dolog van benne, amihez semmi közöd nincs – idézte Jolie-t a The Telegraph. – És elég sokminden van a filmekben, ami frusztrált engem, amihez nem éreztem kapcsolódást és megnézni sem állt szándékomban őket emiatt.”


Forrás:

Világszerte több százmillióan várták hétről hétre, évadról évadra a Trónok harcát; ki gondolná, hogy pont az egyik főszereplő – akit hatszor jelöltek Emmy-díjra Tyrion megformálásáért – nem tartozik közéjük? „Nem nézem a sorozatot – mondta egyszer a Daily Mail szerint. – Nincs is HBO-m.”