Galéria

Az 5 legjobb színválasztás az otthonodba

Forrás:

A 2019-es év színe a korall, ez a lazacos-barackos szín élénk és természetes, amely még a rosszabb időben is elhozza a nyarat az otthonokba. Egyszerű és sugárzó, jól kombinálható a kheki zöld és a bézs árnyalatokkal is, ráadásul ennek a színek igen komoly jelentése van – a segítséget, érdeklődést, intimitást és a valódi kapcsolattartást szimbolizálja.

Tipp: Poli-Farbe Decor (D90K) és Poli-Farbe Platinum (H30), (SZ60)


Forrás:

Derűsebbé és optimistábbá tesz, világosabb és sötétebb árnyalatai egyaránt jótékony hatással vannak az elmére. A kék a hűség és a bizalom szimbóluma, magabiztos és becsületes emberek választják az otthonukba. Egy kékre festett szobában jobban tudsz fókuszálni, így produktívabb is leszel. Használd a dolgozószobában, a fürdőben vagy a hálóban.

Tipp: Poli-Farbe Decor (D70K), (D60M),(D60P) és Poli-Farbe Platinum (K50), (K40)


Forrás:

A szeretet, a kedvesség és nagylelkűség színe a rózsaszín. Melegséget és érzékenységet sugároz, valamint a rózsaszín romantikus és érzéki, míg élénkebb árnyalatai játékosságot, energiát és inspirációt hoznak az életedbe. Ám ha nagy felületen használod, kicsinyíti a szobát.

Tipp: Poli-Farbe Platinum matt latex (R50)


Forrás: A zöld minden árnyalata relaxáló és nyugtató hatás miatt lehet jó választás. A természet színének világosabb árnyalatai segíthetnek a koncentrálásban, míg az élénkebbek aktívabbá, jobb kedvűbbé tesznek. Kombináld egymással a különböző árnyalatait, vagy párosítsd más színekkel.

Tipp: Poli-Farbe Platinum matt latexfesték (H50)
Forrás: A derűs és barátságos sárga a boldogság és a napfény színe, és bizonyítottan szerotonint szabadít fel a szervezetedben, amitől jobban érzed magad. Akár világosabb, akár élénkebb árnyalatot választasz belőle, a kreativitásodra is jó hatással lesz, a legjobban pedig a hálóban és fürdőszobában érvényesül a kedvező hatása.

Tipp: Poli-Farbe Platinum matt latex (B40)