Galéria

Szexpózok, amiktől laposabb lesz a hasad (komolyan!)

Forrás:

Az erős medencefenék könnyebben megtarthatja a hasizmokat. A medencefenék-torna a hétköznapokban is nagyon hasznos, intenzívebb orgazmust biztosíthat neked és esetenként a partnerednek is. Amikor legközelebb hasizmozol, próbálj meg Kegel-gyakorlatokat is végezni közben.


Forrás:

A plank az egyik legfontosabb gyakorlat, ami a hasizomzat erősítését illeti. Vedd fel a plank pozíciót a partnered fölött, feszítsd meg a has- és fenékizmodat, majd karhajlítással ereszkedj rá és vissza.


Forrás: Ebben a pozícióban is te vagy felül. Egyik lábadat tedd a válla mellé a talajra/ágyra, a másik legyen mögötted. Tartsd magad a has- és fenékizom megfeszítésével.
Forrás:

Ez a póz is a törzsizmaidat aktivizálja. A nő van felül, akinek meg kell feszítenie az alsó hasizmát, a medenceizmokat és mindent, ami közte van. Minél hevesebb körkörös csípőmozgást végzel, annál fókuszáltabb lehet ez a „gyakorlat”.


Forrás:

Egyáltalán nem könnyű: egyensúlyérzéket, kifejlett törzsizmokat és… nos, állóképességet követel. Viszont megdolgoztat kívül-belül és a lábizmokat is erősíti.


Forrás:

Ennél a pozíciónál gyakorlat teszi a mestert. A nő egyszerűen lemegy hídba – vagy hanyatt fekvő helyzetből felemeli a törzsét úgy, hogy csak a tenyere és a talpa maradjon a talajon –, és a partnere így hatol belé. Ha nem tudod magad sokáig így tartani, kérd meg a partneredet, hogy támassza alá a derekadat a kezével. A további könnyítés érdekében végezheted a hídállást úgy is, hogy egy fitball van alattad.