Galéria

Agyament szexkutatások

Forrás: A Michigani Egyetem kutatói 196 nőt kérdeztek meg arról, hogy milyen gyakran maszturbálnak és szexelnek. Az alanyok nyálmintáinak elemzése után a kutatók megállapították, hogy a legmagasabb tesztoszteronszintű nőkben a legerősebb a vágy az önkielégítésre, Eközben kevésbé vágynak a partnerrel folytatott szexre. A kutatók azt feltételezik, hogy a magas tesztoszteron magasabb stresszszintet is jelent, ami magyarázza a partnerek iránti vágy hiányát, és a szorongáslevezető önkielégítést.
Forrás: Azok a nők, akik energikus, határozott lépésekkel haladnak, nagyobb valószínűséggel tapasztalják meg a hüvelyi orgazmust, állítja a Journal of Sexual Medicine tanulmánya. A kutatók a szexuális viselkedésükről kérdőíveket kitöltő nőket két csoportra bontották: a hüvelyi orgazmust rendszeresen átélőkre és a vaginális gyönyört a ritkán vagy soha meg nem tapasztalókra. Mindkét csoportot arra kérték, hogy sétáljanak 100 métert, miközben kellemes dolgokra gondolnak (de hogy miért pont ezt????) Ezután két szexológus értékelte a nők mozgását, és análkül, hogy tudták volna, ki melyik csoportba tartozik,  81%-ban helyesen kategorizálták az alanyokat. . A kutatók azt feltételezik, hogy a hüvelyi orgazmusra képes nők nem blokkolják a medenceizmokat, ami a járásukon is meglátszik.
Forrás: OK, nem maga a zokni okozza a gyönyört, de egy holland tanulmány szerint a hálószoba hőmérséklete nagyobb szerepet játszhat az orgazmusban, mint az gondolnánk. „Kísérleteink kezdetén a női alanyoknak csak 50 százaléka érte el az orgazmust” - mondja Gert Holstege, M.D., Ph.D., a holland Groningen Egyetem munkatársa. "Utólag kiderült, hogy a többiek közül páran azért nem tudták kellően elengedni magukat, mert fázott a lábuk. Zoknikat adtunk nekik, és 80 százalékuk elérte az orgazmust." A tudományos magyarázat:  az agy vészközpontja, az amygdala bejelez a diszkomfort érzetre, így pedig tényleg nehéz elernyedni. Non comment.
Forrás: Az ajkak alakja árulkodhat arról, mekkora az orgazmuskészség. A Journal of Sexual Medicine-ben megjelent 2011-es tanulmány során a kutatók 258 nőt kérdeztek a hüvelyi orgazmussal kapcsolatos tapasztalataikról. Az eredményeket összevetve az ajkak alakjával, összegezték: A cakkosabb formájú felső ajkakkal rendelkező nők jobb eséllyel élik át a hüvelyi orgazmusot. kialakulásához. Szóval, hogyan tudná előrejelezni a csúcspontját? Ennek pedig a méhen belüli fejlődés egy bizonyos stádiumához lehet köze, de a részletekkel már nem is untatnánk senkit, hisz a lényeg, hogy ettől a felfedezéstől sem haladt előre a világ egy tapodtat sem, de sajnos még csak a szexuális életünk sem!