Galéria

Melyik állatot vetted észre elsőnként? - Teszt elemzés

Forrás: A válaszod arra utal, hogy kimondottan magányosnak érzed magad - akár akkor is, ha egyébként kapcsolatban élsz. Azt látod, hogy körülötted mindenki csak rohan, a telefonjába van temetkezve, és senki sem kérdezi meg tőled, TE hogy érzed magad. A barátaidtól eltávolodtál, a kollégáiddal felszínes a kapcsolatod, és néha úgy gondolod, nincs is körülötted senki, akinek őszintén megnyílhatnál. Mindig is független típus voltál, így nem zavart az egyedüllét, de most szükséged volna egy jó barátra, akivel tabuk nélkül beszélhetnél. Ez az, ami a belső feszültséget okozza nálad.
Forrás: A teszt alapján téged nagy aggodalommal tölt el a munkád, és anyagi gondok is nyomják a lelked. Egyszerűen nem érzed magad boldognak az éppen aktuális munkahelyeden, de nem mersz váltani, mert attól félsz, hogy nem találsz jobbat. A pénztárcád pedig sajnos most még nem engedi meg, hogy hónapokig állást keress. De az sem kizárt, hogy a melódban folyamatosan újabb elvárásokat állítanak veled szemben, te pedig attól tartasz, hogy egy idő után már nem tudsz megfelelni, és megválnak tőled. Tuti, hogy számodra most a karriered okozza a legnagyobb lelki válságot!
Forrás: Amennyiben a zebrákat láttad meg először, az arra utal, hogy a saját, vagy egy szeretted egészsége tölt el aggodalommal. Alapjáraton nincs baj azzal, ha fontos számodra a megfelelő életmód, és mindig kivizsgáltatod magad, amikor nem vagy jól, azonban ez könnyen átmehet szorongásba. Valószínű, hogy gyakran aggódsz amiatt, hogy baj történik; az egyik legnagyobb rémálmod, hogy megcsörren a telefonod, és rossz hírt kapsz akár egy saját orvosi eredménnyel, akár egy rokonoddal kapcsolatban. A baj az, hogy az ilyen történéseket egyszerűen lehetetlen kontrollálni, így csak felesleges stressznek teszed ki magad.
Forrás: A kék madár arra utal, hogy mostanában elveszettnek és magányosnak érzed magad. Körülötted a barátaid már mind kapcsolatban élnek, elfoglaltak, így az elmúlt hetekben szinte senkivel sem tudtál leegyeztetni még egy délutáni kávét sem. Általában jól megvagy egyedül is, de mostanában nagyon vágynál a társaságra, és ez lelkileg egyre inkább kikészít téged. Azonban ezt nem akarod hangosan beismerni, sem pedig másokat nyomasztani vele, így igyekszel elnyomni magadban a rossz érzéseket, ami viszont megfoghatatlan stresszhez és rossz közérzethez vezet.
Forrás: Ha a fekete párducokat szúrtad ki elsőként, az arra utal, hogy párkapcsolati problémák nyomják a lelked. Talán úgy érzed, a kapcsolatod már nem a régi, a pároddal teljesen eltávolodtatok egymástól az utóbbi időben, és azt sem tudod, egyáltalán van-e közös jövőtök. Nem szeretnél szakítani, de tény, hogy a jelenlegi helyzet nem tesz téged boldoggá, és emiatt egyre gyakrabban vitatkoztok is. Néha próbálod elnyomni magadban ezeket az érzéseket, és azzal vigasztalódsz, hogy nincsenek tökéletes kapcsolatok, de tudat alatt te is érzed, hogy valamit muszáj tennetek. Az első lépés mindig az, hogy elmondod neki, mi bánt téged!
Forrás: Egy ideje már úgy érzed, túl sok felelősség nyomja a válladat, az élet minden terén. Mintha mindenki azt gondolná, hogy majd te megoldod a problémákat egyedül, ők pedig csak hátradőlnek, és várják, hogy minden helyrejöjjön. A munkádban is sorra adják neked a komolyabbnál komolyabb feladatokat, te pedig kezdesz elfáradni, de a magánéletedben is hasonló helyzettel találod szembe magad. A barátaid és a párod úgy gondolják, te legyőzhetetlen vagy, ezért minden problémával megtalálnak téged, tanácsot kérnek, te pedig egyszerűen nem tudsz nemet mondani. Pedig néha muszáj lenne, különben azt fogod érezni, hogy kiégtél!
Forrás: Már a napjára sem emlékszel annak, mikor érezted magad utoljára boldognak és szabadnak! Legszívesebben kilépnél a taposómalomból, és világot látnál, utazgatnál, hiszen mindig is nagy volt a szabadságvágyad. A rutin és a kiszámíthatóság a legnagyobb ellenséged, mostanában pedig akaratlanul belezuhantál a mókuskerékbe. A napjaid ugyanúgy telnek, és nincs semmi, amit izgatottan várhatnál, így ez eléggé feszültté tesz téged. Rosszabb a hangulatod, ingerlékenyebb vagy, pedig "csak" egy jó nyaralásra lenne szükséged.