Galéria

Ennyiszer lesznek szerelmesek az egyes csillagjegyek

Forrás:

Egyszer

Hajlamos vagy arra, hogy hirtelen fejest ugorj egy kapcsolatba, anélkül, hogy valójában lennének komoly érzéseid. Ezért nem egy kapcsolatod volt már, azonban igazán erős, mindent elsöprő szerelmet csak egyszer fogsz érezni életed során. 


Forrás:

Háromszor

Romantikus lélek vagy, még ha nem is mutatod ki elsőre mindenkinek. Ezért ha valaki tényleg felkelti az érdeklődésedet, és megvan benne az, ami fontos neked, szerelme tudsz esni vele. Ezért életed során három nagy szerelem vár rád!


Forrás:

Egyszer

Egyike vagy a legéretlenebb csillagjegyeknek, akik könnyen ráunnak egy-egy adott élethelyzetre, és nehezen állapodnak meg komolyan. A párkapcsolat és kötöttség egyszerűen nem illik hozzád. Ezért valószínűleg egyetlen nagy szerelmed lesz életed során, ami minden korábbi fellángolást felül múlhat. De ehhez az kell, hogy ha megismered ezt a személyt, tegyél is a kapcsolatért.


Forrás:

Ötször

Egyike vagy a legérzékenyebb csillagjegyeknek, és imádsz szerelmes lenni. Ezért nálad nem ritka, hogy elönt a rózsaszín köd, és könnyedén beleszeretsz valakibe. Ezért életed során körülbelül ötször leszel szerelmes, és mindegyik rendkívül intenzív lesz!


Forrás:

Egyszer

Az egyik legerősebb csillagjegy vagy, aki nem fél a kihívásoktól. Azonban nem is vagy hajlandó csak úgy, bárki mellett lehorgonyozni. Inkább vagy szingli, minthogy olyannal legyél együtt, akibe nem vagy fülig szerelmes. Ilyen pedig nem igen van az életedben, a horoszkópod szerint valószínűleg egyszer leszel őrülten szerelmes.


Forrás:

Egyszer

Nem vagy egyszerű eset, ezt te is tudod. Életed során többször is csalódsz, karrier és kapcsolati téren is, ezért nagyon nehezen adod oda másnak a szíved. Egyszer leszel nagyon szerelmes, de ekkor végre megtudod, milyen a valódi boldogság.


Forrás:

Háromszor

A világ egyik legromantikusabb csillagjegye vagy, és nagyon tudsz szeretni. Ekkora érzelmi világgal pedig érthető, hogy nem csak egyszer talál rád a szerelem, hanem sokkal inkább háromszor. Gyorsabban elönt a rózsaszín köd, és ilyenkor szinte repkedni tudnál a boldogságtól!


Forrás:

Kétszer

Szenvedélyes vagy és érdeklődő, de egyúttal nem túl egyszerű eset. Azonban intenzív érzéseid miatt életedben kétszer is bekopogtat a szerelem az ajtódon. Fontos, hogy az első csalódás után megtanuld, mit rontottál el, és képes legyél a másodiknál változtatni ezeken.


Forrás:

Egyszer

Te is tudod, hogy jellemző rád a lustaság, és nagyon lefáraszt az, ha az érzelmeiddel kell foglalkoznod. Nehezen kötelezed el magad egy komoly kapcsolat mellett, és hajlamos vagy olyanban maradni, ami nem tesz boldoggá. Ezért egyszer talál rád az igazán erős szerelem.


Forrás:

Kétszer

Szorgalmas, hagyománykövető típus vagy, a randizást viszont utálod. Nem szereted a kezdeti bizonytalanságot, téged inkább stresszel az ismeretlen, mintsem izgatottá tenne. Emiatt nehezebben veszed rá magad az ismerkedésre, életedben pedig kétszer leszel igazán szerelmes.


Forrás:

Egyszer (jó eséllyel)

Nagyon nem passzol hozzád a komoly kapcsolat, ezért az sem kizárt, hogy sosem leszel olyan őrülten szerelmes, mint amit a filmekben látsz. Azonban ha megtanulod kezelni az érzéseidet, és megélni őket nyíltan, könnyen rád találhat az az erőteljes szerelem, amiről olyan régóta álmodozol.


Forrás:

Négyszer

Mindig is romantikus alkat voltál, igazi álmodozó, akinek gyorsan alakulnak ki az érzései, és hiszel a happy endben. Ha valakivel mégsem találod meg a boldogságot, hát újrapróbálkozol, ezért körülbelül négyszer biztosan szerelmes leszel.