Galéria

Válassz egy pillangót, és tudd meg, mit árul el ez rólad

Forrás: Ha erre a lepkére esett a választásod, az azt jelenti, hogy nagyon mély érzéseid vannak, és igazi romantikus lélek vagy. Tele vagy szenvedéllyel, és nem kevés empátiával, ezért bárkivel beszélgetsz, mindig bele tudod élni magad a másik helyzetébe. Téged érdekel az, hogy mit éreznek a szeretteid, emiatt pedig sokszor a saját érzéseiddel egyáltalán nem foglalkozol.

Természetedtől fogva segíteni akarsz másoknak, de nem szívesen látod be, hogy a saját érzéseidet nehezen kezeled. Nem akarsz beszélni a problémáidról, mert nem szeretnél másokat nyomasztani velük, és úgy gondolod, nem is igazán érdekli őket. Pedig fontos lenne megtanulnod, hogy a te gondjaid legalább annyira fontosak, mint bárkié!
Forrás: Fontos számodra a harmónia, a béke, és az egyensúly megteremtése az életed minden részén. Hiszed, hogy a mentális egészséghez elengedhetetlen, hogy munkában és magánéletben egyaránt megtaláld az egyensúlyt, ahogy azt is, hogy ez kell a boldogsághoz. Nem szabad túlzásba vinni a dolgokat, mert már megtapasztaltad, hogy ez mérhetetlen stresszel önt el.

Ha olyan szituációban találod magad, ami kényelmetlen számodra, rögtön bepánikolsz, mert hajlamos vagy túlstresszelni minden helyzetet. Sokszor utólag bebizonyosodik, hogy feleslegesen. Persze ezt titkolod, így a környezeted mit sem sejt belőle, de tény, hogy hajlamos vagy elszigetelni magad a problémáktól. Reméled, hogy ha nem gondolsz rájuk, maguktól megoldódnak.
Forrás: Te vagy az a személy, aki mindenben képes meglátni a szépséget. Egy virág, egy panoráma, akár egy szép dal; ha valami megérinti a lelked, azonnal boldogsággal önt el. Analitikus szemléletű vagy, ezért mindig mindent kianalizálsz, még akkor is, ha nem kellene. Szereted megérteni az életet, és ehhez kell, hogy minél tájékozottabb legyél.

A munkádban mindig a tökéletességre törekszel, és a részletekre is nagy figyelmet fektetsz. Mások szerint kissé karrierista is vagy, de téged ez nem zavar, mert imádod a munkádat. Problémamegoldó készséged irigylésre méltó, ezért nem sok olyan akadályt sodor eléd az élet, amit ne tudnál megoldani.
Forrás: Már az iskolában is látszott, hogy te egy nap még sokra fogod vinni, hiszen tele vagy ambíciókkal, összeszedett vagy, és mindig eléred a céljaidat. Hiszed, hogy mindennek oka van, és ez ad erőt, amikor rossz dolog történik veled. Szorgalmas ember vagy, és ki nem állhatod azt, ha körülötted mások lustálkodnak, mert szerinted a lelkiismeretességgel lehetne sokat előrehaladni az életben.

A bukás viszont elég nagy félelmed, és emiatt próbálsz mindig egy lépéssel mások előtt járni. Emiatt időnként hajlamos vagy arra, hogy a karrieredet vedd előtérbe, a magánéleted pedig hátrébb kerül a prioritási listán, ez pedig valójában nagyon is bűntudattal tölt el. Utólag mindig próbálod kiengesztelni a pasidat, barátaidat, mert bár fontos a munkád, a szeretteid méginkább azok - noha ezt nem mindig mondod el nekik.
Forrás: Mindig vidám, lelkes, játékos hangulatod van, ezért az élet bármely területén meglátod a szépséget. Optimista lélek vagy, aki imád álmodozni, és teljes erőbedobással éled az életet. Utálsz unatkozni, ezért szinte sosem vagy otthon; mindig úton vagy valamerre.

Nem erősséged betartani a határidőket, és bár a végére mindig mindennel elkészülsz, tény, hogy nehezen fókuszálsz egyetlen feladatra. A figyelmed folyton elterelődik, ezért a produktivitásod nem igazán van az egekben. Emiatt elengedhetetlen, hogy hosszú távon olyan munkát végezz, amit szeretsz is csinálni, különben mindig azt fogod érezni, hogy unatkozol.
Forrás: Kimondottan bölcs, intelligens ember vagy, az életkorodtól függetlenül is. Az emberek emiatt folyton téged találnak meg őszinteséged és szuper tanácsaid miatt; azt tapasztalhatod, hogy sokan írnak neked a problémáikról, mert tudják, hogy meghallgatod őket. Bár megértő vagy, érzelmileg mégsem hagyod, hogy beleéld magad mélyen mások problémáira, mert tudod, hogy ez mentálisan teljesen lemerítene téged.

És te tudod, hogy nem szabad mindig másokat előtérbe helyezned. Olyannyira tisztán látod ezeket a dolgokat, hogy az életed szinte mindig rendben van, kiegyensúlyozott vagy, és ez egy nagyon irigylésre méltó tulajdonság.