Galéria

Így néz ki a világ néhány leggazdagabb emberének felesége

Forrás:

A Microsoft tulajdonosa és felesége az 1980-as évek végén ismerkedtek meg, és szerettek egymásba. 1994-ben házasodtak össze, majd született három gyerekük. Vagyonuk tavaly 80 milliárd dollár volt.
Forrás:

Buffett a világ egyik legismertebb befektetője, legsikeresebb üzletembere, jelenleg nagyjából 70 milliárd dollárral büszkélkedik, na, meg egy csinos és okos feleséggel. A '70-es években ismerkedett meg vele, mikor Astrid még pincérnőként dolgozott. 16 év van köztük, házasságuk pedig épp olyan boldog, mint 30 évvel ezelőtt.
Forrás:

A kb. 5 milliárd dollárral rendelkező üzletember, a Virgin Group alapítója és felesége egy antik tárgyakat áruló üzletben ismerkedtek meg egymással. Akkor Joan még házas volt, de Richard miatt elvált férjétől, majd hamarosan hozzáment.
Forrás:

Az Inditex csoport vezetője, aki jelenleg 70 milliárd dollárral büszkélkedhet, titkárnőjébe szeretett bele, majd 2001-ben feleségül vette.
Forrás:

El sem fogod hinni, de egy vakrandin találkoztak. Hamar egymásba szerettek, és mostanra négy gyermekük született. Michael vagyona 20 milliárd dollár.
Forrás: Mark Zuckerberg és Priscilla Chan

A Facebook atyja és felesége évek második gyermeküket várják. Akkor ismerkedtek meg mikor Mark még a Harvard egyetem hallgatója volt. Vagyonuk 50 millárd dollár, vállalkozásuk egyre népszerűbb.