Galéria

8 alkalom, amikor eltérő filmekben ugyanazt a ruhát viselték a főszereplők

Forrás: Mindkét sorozat divatőrült csajokról szólt, és úgy tűnik, ez a menő zöld kabát mindkét forgatáson nagy népszerűségnek örvendett. 
Forrás: Egyaránt drámafilmekről van szó, ám utóbbiban a sport került a középpontba. Mégis, Charlize Theron és Amanda Crew ugyanazt a ruhát viselték!
Forrás: Penelopé Cruz és Adrien Brody közös filmje az 1900-as évek közepén játszódik, akárcsak a Brooklyn című film, amihez szintén ugyanolyan öltözéket választottak a színésznőknek. Utóbbi viszont 7 évvel később készült el, így sokaknak fel sem tűnt a hasonlóság.
Forrás: Elizabeth Moss és Anna Camp ugyanabban a ruhában, 2 év különbséggel. Vajon kinek állt jobban?
Forrás: Kosztümös filmeknél megesik, hogy hasonló ruhákat viselnek a főszereplők, de néha arra is van példa, hogy teljesen ugyanazt veszik fel a forgatásra. Keira Knightley és Natalie Dormer esetében ez volt, 7 év különbséggel.
Forrás: Alexis Bledel és Kate Winslet eltérő hangulatú filmben, de ugyanabban a ruhában. Érdekes, hogy mégis tökéletesen belepasszolt a jelmez mind a két filmbe.
Forrás: Vajon mennyire szerencsés két hasonló hangulatú film vagy sorozat forgatásán ugyanolyan ruhát adni a színészekre? Rachel Weisz és Jenna Coleman esetében ugyanis ez történt, ráadásul ugyanabban az évben, 2017-ben.
Forrás: Előbbi film 2005-ös, a másik pedig 2008-as, mégis, három év elteltével simán ráadták a főszereplőkre ugyanazt a ruhát.