Galéria

Top 7 szemkörnyékápoló

Forrás:

Hialuronsavval, termálvízzel és tiszta koffeinnel védi a szemkörnyék bőrét. A nyirokkeringésre gyakorolt hatásáról ismert tiszta koffein hatékonyan fellép a duzzanatokkal szemben, csökkenti a táskákat. A hialuronsav feltölti a ráncokat, hidratálja a bőrt. A Vichy termálvíz pedig erősíti a természetes bőrbarriert.


Forrás:

A ragyogásfokozó és bőrerősítő szemkörnyékápoló schizandra és lenmag kivonat tartalmának köszönhetően élénkíti a szemkörnyéket, megerősíti és kisimítja a vékony, érzékeny bőrt, valamint eltünteti a pirosságot.


Forrás:

Kókuszvízzel és hialuronsavval harcol  a ráncok és a sötét karikák ellen. A hilauronsav feltölti nedvességgel a szemkörnyékét, hosszantartóan hidratálja, ezáltal a kisebb ráncok azonnal kisimulnak.


Forrás:

A Tri-Peptid Complex mélyen és intenzíven táplál, erősíti a bőr kollagén tartalmát. A három különböző, de egymást segítő peptid segíti a bőrt a kulcsfontosságú támogató fehérjék természetes termelésének megerősítésében. Erős antioxidánsokkal és E-vitaminnal védelmet nyújt a szennyezés és a környezeti hatásokkal szemben.


Forrás:

A kozmetikai ipar egyik különleges összetevője, a Life Plankton rendkívüli hatással van a bőrre. Segíti energetizálni, kisimítani és feszesíteni a bőrt. Eltünteti a kisebb ráncokat, csökkenti a duzzanatokat és a sötét karikákat.


Forrás:

Pörköletlen kávébabból préselt különleges nyers illatú olaj. A kíméletes előállítás miatt koffein és E-vitamin tartalma kiemelkedő. A koffein élénkíti a vérkeringést, így lehúzza a duzzanatot, az E-vitamin pedig erőteljes antioxidáns. Igazi Jolly Joker a szem alatti karikák és a puffadás csillapítására.


Forrás:

Hialuronsav, magnolia kivonat és kreatin tartalma segítségével felgyorsítja a bőr regenerációs képességét. Intenzíven táplál, csökkenti a szem alatti finom ráncokat.