Galéria

Sophie Turner stílusfejlődése

Forrás: Tiniként valószínüleg nem látta, hogy ez a ruha kicsit merész lesz. Túl rövid és túl olcsó hatása van. A piros kiegészítők erőltetettek és a magassarkú a vastag harisnyával "ne tedd" kategória.
Forrás: A klasszikus kis fekete ruhában, amiben nem lehet hibázni. A glitteres kiegészítők feldobják a ruhát, bár ezt a szandált nem hiszem, hogy ma is szívesen felvenné.
Forrás: Végre nem teljesen feketében! Nagyon jól állt neki ez a cuki pöttyös ruha.
Forrás: Erről a szettről Jessica Rabbit jut eszembe, a rajzfilmfigura és valószínüleg Sophie-t i ő ihlette meg. A dekoltázs talán most túl mélyre sikerült.
Forrás: Szexi akart lenni, de nem sikerült, hiába átlátszó a felsőrész is. A ruha egyáltalaán nem szép és jellegtelen is.
Forrás:

Talán az egyik legrosszabb választása ez a görög istennő inspirálta szettje. Olyan mintha jelmezbálra készült volna, a ruha színéről pedig ne is beszéljünk.


Forrás: Klasszikus csipke estélyi, semmi meglepetés, itt is a biztosra ment.
Forrás: Itt már szőkén és bátrabban. A mély dekoltázst és a tűsarkú cipőt nem könnyű viselni, de Sophie-nak remekül ment. Azt gondolom, hogy itt jött el az a bizonyos fordulópont a stílusában.
Forrás:

Csodásan festett ebben a piros ruhában, itt minden a helyén volt.


Forrás: Angyali volt ebben a ruhában, meg ha kicsit olyan is, mintha a sorozatából lépett volna ki. A fülén végig kirakott fülbevalók viszont ellensúlyozták ezt és cool lett a végeredmény.
Forrás: A Louis Vuitton bemutatóján, aminek a nagykövete is. Ez jól mutatja, hogy mennyire jelentős szerepet játszik már a divatvilágban is.
Forrás: Nagyon dögös ebben az 50-es éveket idéző szettben. A smink és a haj is jó választás ehhez az outfithez.
Forrás: Búvárruhát idéző feltűnő kék színű szett, amihez jól passzol a virágmintás bakancs.
Forrás: Érdekes ez az alakformáló hatású flitterekkel díszitett hosszú ruha, amiben kiderült, hogy mennyire jól áll neki a fehér szín.
Forrás: Igazi hollywoodi glamúr! Az angol kislányból amerikai sztár lett, ebben az arany ruhában mindenképp.