Galéria

Híres emberek, akik a kamerák előtt égették magukat rommá

Forrás: Szegény Courtney a 90-es évek közepén nem épp túl józan életviteléről volt ismert. Persze ezt férje, Kurt Cobain öngyilkossága után egy évvel nem is lehet felróni neki. A 95-ös MTV Video Music Awardson például egyszerűen felsétált a pódiumra, ahol éppen Madonna adott interjút úgy döntött, hogy ő is beszáll. Asztrofizikáról és hasonlókról beszélt. Még visszanézve is csak sajnálni tudjuk, ahogy a sminkcuccaival dobálja Madonnát, hogy észrevétesse magát.
Forrás: Ben már 2004 előtt is megjárta a rehabot, ezen a felvételen mégis be van állva és úgy tapizza a riporternőt, Hilarie Burtont, mintha nem lenne holnap. Éppen a Jersey Girl című filmjét kellene népszerűsítenie egyébként. A bocsánatkérés ideje csak 2017-ben, a #metoo hevében jött el.
Forrás: Itt nem a komika volt a hunyó, hanem az őt kérdező TNT-riporter, bizonyos Danielle Demski. Aki nagy igyekezetében, hogy körbehízelegje a sztárt, a bőrszínét találta megdicsérni: – Nahát, tisztára úgy nézel ki, mintha valami sz igetről jöttél volna. Olyan barna vagy, tisztára trópusi színed van – lelkendezett Danielle, mire Rashida szárazon megjegyezte, hogy ennek az az oka, hogy ő „az etnikumhoz” tartozik, márminthogy félvér. Áucs.
Forrás:

Elég bizarr interjút adott Sean a The Late Show with Stephen Colbert című talkshowban, miután beismerte, hogy előző este Ambient vett be, hogy tudjon aludni. Közben cigarettázott... a stúdióban!


Forrás: Ő talán még sosem jelent meg a nyilvánosság előtt részegen. Egyszer mégis kicsúszott a száján, hogy szingli. A legrosszabbkor, Oprah Winfrey legendás talkshowjában történt mindez, és a probléma annyi volt csupán, hogy a barátnője, Minnie Driver is innen tudta meg, hogy már nem a barátnője. „Frenetikusan gáznak találtam” - nyilatkozta az esetről később Minnie elég epésen.
Forrás: A zeneipar ikonja arról igazán nem tehet, hogy a 60-as, 70-es években még szinte kötelező volt bekokainozva megjelenni a nyilvánosság előtt. El is tartott egy darabig, amíg megszabadult a függőségétől. Ez az interjú 1974-ben készült és jól látszik a videón, milyen furán babrál és milyen arcokat vág közben.
Forrás: A Kárpát-medence ölelésében sincs mindenki biztonságban a tudatmódosító szerektől. Kommentárt nem fűzünk a videóhoz, végignézni is alig bírtuk.