Galéria

2018 legdurvább sztárszakításai

Forrás: Az év rögtön egy álompár szakításával vette kezdetét. Jennifer Aniston és Justin Theroux ugyanis három évi házasság után február közepén bejelentették válásukat. Állítólag pozitív a viszonyuk, de tény, hogy azóta egyszer sem láttuk őket együtt. Sőt, egy közös buliban direkt el is kerülték egymást.
Forrás: Húsz év házasság után Alicia Silverstone és férje is beadták a válási papírokat. Év elején jelentették be, hogy bár hosszú időn át voltak egymás társai, ez már nem működik. Tisztelik egymást, és közös fiukat is együtt nevelik tovább, de már nem egy párként.
Forrás: válása volt a legnagyobb sok! Róluk sosem gondoltuk volna, hogy valaha is szakítani fognak, hiszen tökéletesen összepasszoltak. A Step Up forgatásán szerettek egymásba, 2009-ben összeházasodtak, és van egy négy éves kislányuk is. Áprilisban jelentették be válásukat, azóta pedig már mindketten tovább léptek.
Forrás: idén nem egy, hanem két szakításon van túl. Mielőtt Pete Davidson barátnője lett volna, az énekesnő két éven át randizgatott Mac Miller rapperrel. Május elején jelentették be, hogy többé nem alkotnak egy párt, bár állításuk szerint jó viszonyban váltak el. A férfi ősszel hunyt el túladagolásban, Ariana pedig azóta sem igazán tudott talpra állni a tragédiából.
Forrás: kicsivel több, mint két év együttlét után döntöttek úgy, hogy nem szeretnének már egy párt alkotni. A kapcsolatukat többen is kritizálták a kezdetekkor, mivel az énekesnő 11 évvel idősebb Liamnél. Ennek ellenére hamar belefogtak a baba projektbe, és 2017 márciusában megszületett kisfiuk.
Forrás: Az egyik legmeglepőbb sztárszakítás egyértelműen Hayden Panettierehez és Wladimir Klitschkóhoz kötődik. 2009 óta randizgattak, 2013-ban házasodtak össze, és van egy három éves kislányuk is. Nyáron aztán a színésznőt már egy másik férfival kapták lencsevégre, és ekkor derült ki, hogy a páros a válás mellett döntött. Gyermekük érdekében viszont igyekeznek pozitív kapcsolatot ápolni egymással.
Forrás: kapcsolata komolynak tűnt, és úgy festett, a színészre nagyon pozitív hatással van mindez. Azonban egy év együttjárás után nyár végén szakítottak, mert egyszerűen nem tudták összeegyeztetni magánéletüket. Az ország két külön részén éltek, korábbi házasságaikból született gyerekeik miatt pedig egyikük sem akart költözni. Ben azóta rehabra került, és láthatóan nincs túl jó formában.
Forrás: kapcsolatában sokan nem hittek, mindössze néhány hét együttjárás után ugyanis eljegyezték egymást. Sokat nyilatkoztak kapcsolatukról, és hogy mennyire szerelmesek, ám végül októberben mégis felbontották eljegyzésüket, és szakítottak. Azóta egyikük sem beszélt nyilvánosan erről.
Forrás: is lefújták eljegyzésüket novemberben, arra hivatkozva, hogy időközben eltávolodtak egymástól. Azonban a kapcsolatuk nem ért véget olyan jó viszonyban, mivel az örökösnő 2 millió dolláros gyémántgyűrűjét nem volt hajlandó visszaadni exének. Arra hivatkozott, hogy igazából Chris egy ismerőstől kapta a gyűrűt, nem kellett érte fizetnie, és ezért megtarthatja.
Forrás: tavaly keltek egybe, amikor a rappernő már várandós volt. A házasságuk nem tartott sokáig, ugyanis december elején jelentették be, hogy már nem szerelmesek egymásba, és inkább a válás mellett döntöttek.