Galéria

6 film 2019-ben, amiktől instant szerelmes leszel

Forrás: Ali Wong és Randall Park frenetikus párosa egy olyan sztorit mutat be, amelyben ismét egymásra találnak a gyerekkori szerelmek. Sőt, Keanu Reeves is szerepel benne.
Forrás: Cole Sprouse és Haley Lu Richardson karakterei a filmben súlyos betegségben szenvednek, egymásba szeretnek, de a betegség miatt nem érhetnek egymáshoz. Annyit elárulunk, hogy jó, ha van nálad egy nagy csomag zsepi.
Forrás: Charlize Theron és Seth Rogen - kell még valamit mondanunk? A filmet megnézve tutira arra a következtetésre juthatsz majd, hogy minden Sethnek jár egy Charlize, és fordítva.
Forrás: Egy Harry Styles fanfiction regény alapján készült az After, amelyben egy fiatal lány és fiú tüzes szerelmét élheted át. Nagyon forró, az tuti.
Forrás: Noah Centineo ismét egy középiskolában csábít, ezúttal a sztori szerint egy randiztató céget alapított, hogy a befolyó pénzből egyetemre mehessen. A sztori kifejezetten cuki, pont, mint Noah.
Forrás: Egy népszerű könyv alapján készült el a film, amelyben két fiatal egymásba szeret, de hamarosan elszakítja őket az élet, egyikük családjának deportálása miatt. Vajon hogyan oldódik meg a helyzet? Megtudod a filmből.