Galéria

Sztárok, akik eszméletlenül luxusos esküvőt tartottak

Forrás: Olaszország népszerű helyszín az esküvőkre, a sztárpár pedig úgy döntött, itt akarják egybekötni életüket. A tengerparton házasodtak össze, és erről nem hiányozhatott egy mesebeli szerenád és a tűzijáték sem. Összességében 6 millió dollárt költöttek az esküvőre, ami részben azért is volt ilyen drága, mert kibéreltek egy teljes övezetet, hogy véletlenül se tévedjenek arra paparazzik.
Forrás: A sztárpár öt napon át ünnepelte esküvőjét, két különböző vallású ceremóniával, több, mint 225 meghívottal. Az első két éjszaka zajlott le a két ceremónia, majd a harmadikon a lagzi, a következő néhányon pedig még buliztak. Később Nick Jonas beismerte, hogy egy kicsit túlzásba estek, de azért nagyon szép volt mindegyik.
Forrás: A sztárpár ugyancsak Olaszországot választotta esküvői helyszínül, és közel 100 vendéggel buliztak három napon át Velencében. A rengeteg virág, az öt fogásos vacsora, a legmárkásabb italok pedig hozzátettek ahhoz, hogy a végösszeg négy és fél millió dollárban álljon meg. Amal egyébként egy Oscar de la Renta menyasszonyi ruhát viselt.
Forrás: Az örökösnő állítólag elefántokat és több száz vendéget akart látni az esküvőjén, és mivel hatalmas vagyona van, meg is engedhette ezt magának. Lionel Richie ingatlanján került sor az esküvőre, és három különböző Marchesa ruhát is viselt. És igen, volt egy elefánt is a lagzin!
Forrás: A házasságuk nem tartott sokáig, hiába rendeztek világra szóló esküvőt. Helyszínnek egy római kastélyt választottak, és csak a ceremónia 3 millió dollárba került. A színésznő két különböző Armani ruhát viselt, és a lagzi sem volt visszafogott, ezt a hatalmas torta is bizonyítja.
Forrás: 2014-es esküvőjüket Firenzében tartották, ezt pedig egy egyhetes párizsi és versailles-i utazás előzte meg, amire persze minden meghívottat elvittek. Ez idő alatt többször is tartottak luxus vacsorákat közeli barátaikkal, és semmilyen téren sem fogták vissza magukat. Az esküvőn Andrea Bocelli is énekelt, és Kim négy különböző ruhát viselt.