Galéria

Színészek, akik saját fiukkal is játszottak már együtt

Forrás: A világhírű színész gyermekével már többször is játszott együtt. Például legelőször 2006-ban a Boldogság nyomában című filmben, majd 2013-ban A Föld utánban is. Utóbbira azután került sor, hogy Jaden és Jackie Chan közös filmjének forgatásán a fiú apja meglátta, milyen jól szórakozik gyermeke a kamerák előtt. Bevillant neki, hogy klassz lenne ismét együtt játszani, és épp ekkor keresték meg őt A Föld után film miatt.
Forrás: Összesen négy filmben is játszottak együtt: Agyő, nagy ő!, Zoolander, Nehézfiúk és a Mr. Elszánt, a balfék. Jerry Stiller egyébként egy interjúban elmondta, hogy fia mindig meghívja őt és feleségét a forgatási helyszínekre, és ők nagyon szívesen nézik, ahogy gyermekük játszik.
Forrás: Három generáció, és mindannyian játszottak már közös filmben! Michael Douglas elárulta, hogy apja sosem akarta, hogy a színészi pályára térjen, és rendkívül kritikus volt vele szemben. Amikor először szerepelt színpadon, apja elmondta neki, hogy borzasztó volt, és biztosan nem lesz belőle színész. Végül nem volt igaza. Sőt, a Túl nagy család filmben mindhárman együtt játszottak!
Forrás: A fiatal színész apja filmjeiben előszeretettel tűnik fel. A Gran Torinóban, az Invictusban és Az utolsó csavarban is szerepet vállalt, és mai napig gyakran emlékezteti magát apja legfontosabb tanácsára. "Színészként sosem mentem vissza az öltözőmbe. Mindig ott maradtam a forgatási helyszínen és tanultam".
Forrás: Bár a valóságban apa-fia kapcsolat van közöttük, az 1988-as Tucker, az autóbolond című filmben Jeff Bridges apja játszotta az ő nagybátyját, és nagyon jól érezték magukat a forgatásokon.

"Ő tanította meg nekem a színészkedés alapjait, de amit ténylegesen láttam rajta, az a boldogság volt, amit érzett munka közben."
Forrás: Elsőként még 1983-ban tűnt fel apja filmjében, a Gengszterpapában, majd 13 évvel később a Ha ölni kell című filmben. Legutóbb 2016-ban a Forgiven című filmben alakítottak apa-fia párost.
Forrás: A tökéletlen trükk című filmben Tom Hanks és fia játszanak, szintén apa-fiú párost. Mikor Colin először mondta el, hogy színész szeretne lenni, Tom rendkívül támogató volt vele szemben, de annyit elmondott neki, hogy ha belevág ebbe a szakmába, muszáj teljes erőbedobással csinálnia.
Forrás: A Skarsgård-családban több színész is nevelkedett, így nem meglepő, hogy végül apa és fia is feltűntek ugyanabban a filmben. A Melankóliában együtt játszanak, és bár nem apa-fiút alakítanak, mégis, Alexander egy interjúban elmondta, hogy szuper dolog volt 2 hónapig együtt forgatni apjával.
Forrás: A Barney és a nők filmben Dustin saját fiának nagypapáját alakítja a nagyobb korkülönbség miatt.

És azt tudtad, hogy anno még az Esőember című filmben Jake is szerepelt, és egy statisztát alakított, aki a háttérben evett palacsintát? A színész és fia nagyon közel állnak egymáshoz, és imádnak együtt forgatni.
Forrás: Több filmben is játszottak már együtt, így A megtörhetetlenben és a Tőzsdecápákban is láthattad már őket.