Galéria

6 film, amely tönkretett egy hollywoodi párkapcsolatot

Forrás:

A kapcsolat, amely áldozatául esett: Angeline Jolie és Brad Pitt (2005–2016)

Jolie mindig is párterápiaként tekintett erre a filmre, amely visszatekintve inkább dokumentumfilmnek látszik a házasság végnapjairól. Egy évvel a film bemutatója után Angelina beadta a válókeresetet.


Forrás:

A kapcsolat, amely áldozatául esett: Brie Larson és Alex Greenwald (2013–2019)

Egy újabb szuperhősfilm, amely mindent kivett a főszereplőjéből; Brie Larson, aki korábban A szoba főszerepéért nyert Oscart, állítólag szanaszét edzette magát Carol szerepéért. És a bemutató előtt néhány héttel, 2019 januárjában Brie és rockénekes vőlegénye felbontotta az eljegyzését.


Forrás:

A kapcsolat, amely áldozatául esett: Hilary Swank és Chad Lowe (1997–2006)

Már az is gyanús volt, hogy Swank az első Oscar-díjánál (A fiúk nem sírnak főszerepéért) kifelejtette a köszönőbeszédéből színész férjét. A másodiknál jóvátette a hibát, de a következő évben bejelentették, hogy elválnak. Persze lehetetlen bizonyítani, hogy Hilary munkamániája, elkötelezettsége és a filmjei átütő kritikai és közönségsikere tették tönkre a házasságot, de nem lennénk meglepve, ha így lett volna. Azóta mindketten továbbléptek. A színésznő 2018-ban újra férjhez ment, ezúttal Philip Schneider vállalkozóhoz. Lowe pedig 2010 óta él házasságban Kim Painter producerrel.


Forrás:

A kapcsolat, amely áldozatául esett: Kate Winslet és Sam Mendes (2001–2010)

Nagyon sok jel utal arra, hogy Kate Winslet és Sam Mendes házassága A felolvasó forgatása alatt és az azt követő díjeső idején romlott meg. A bulvársajtó azt is megszellőztette, hogy Mendes viszonyba keveredett Rebecca Hall színésznővel, de ezt a rendező mindvégig tagadta. Winslet gyorsan megtalálta a következő férjét, Ned Rockandrollt, 2011-ben.


Forrás:

A kapcsolat, amely áldozatául esett: Marilyn Monroe és Arthur Miller (1956–1961)

A filmet a híres drámaíró férj írta Marilynnek, de egyfolytában veszekedtek a forgatáson, mert a színésznő úgy gondolta, hogy a férfi karakterek jobban vannak megírva, mint az övé. Nem sokkal a forgatás után váltak el és Marilyn a következő évben meghalt. Apró öröm az ürömben, hogy sokan azóta is Monroe legsikerültebb munkájának tartják Roslyn karakterének megformálását.


Forrás:

A kapcsolat, amely áldozatául esett: Charlize Theron és Sean Penn (2014–2015)

Egyes híresztelések szerint túl sok időt töltöttek együtt a film forgatásán, amelyben Sean rendezte Charlize-t, és egymás agyára mentek. Ráadásul még csak azt sem lehet elmondani, hogy Az utolsó próba nézhetőre sikeredett volna.