Galéria

8 film, amiről talán még nem is hallottál, pedig megéri megnézni őket!

Forrás: Frank egyedül próbálja nevelgetni unokahúgát, Maryt, egy csodálatos tengerparti városban. Amikor a kislány 7 éves lesz, hamar kiderül, hogy igazi csodagyerek, akinek őrületes matematikai képességei vannak. Amikor viszont ezt megtudja Frank anyja, minden erejével elkezd azon igyekezni, hogy szétválassza őket egymástól.
Forrás: Michelle autóbalesetet szenved, amikor pedig felébred, egy ismeretlen házban találja magát, a radiátorhoz bilincselve. Egy férfi, Howard állítja, hogy a világot vegyi támadás érte, és mindenki, aki kint volt, már halott. Ám ő rátalált Michelle-re, és megmentette az életét; de nem szabad kimennie a föld mélyére épített házból, különben mindannyian meghalnak. Rajtuk kívül még egy másik férfi is van a rejtekhelyen, és csak a film végére derül ki, hogy vajon mi is az igazság.
Forrás: A 2014-es szatirikus vígjáték két főszereplője Paul Rudd és Amy Poehler, akik egy véletlen folytán találkoznak egymással. Joel, aki egy nagy, édességekkel foglalkozó cég vezetője, kis híján bezáratja Molly apró cukrászdáját. A viaskodás során viszont váratlanul egymásba szeretnek.
Forrás: Amber Heard és Theo James szereplésével jelent meg tavaly ez a thriller. Nicola egy bárban találkozik össze egy íróval, aki már régóta nem tudott semmit alkotni. A lány hatására viszont meginspirálódik, ezért arra kezd törekedni, hogy egyre jobban kiismerje őt. Nicolának pedig van egy különleges képessége: képes a jövőbe látni, és pontosan tudja azt, hogy meg fogják őt gyilkolni.
Forrás: Tizenéves fiatalok természetfeletti képességek birtokába jutnak, a kormány viszont veszélyesnek ítéli meg őket, és táborba küldik a gyermekeket. A 16 éves Ruby azonban megszökik innen, és csatlakozik egy menedék felé tartó csapathoz. Rövidesen azonban rájönnek, hogy ha élni szeretnének, nem menekülhetnek örökké; muszáj szembeszállniuk, és visszaszerezniük a jövőjüket.
Forrás: A filmben Timothée Chalamet egy 13 éves srácot játszik, aki édesapja halála után nagyon sok időt tölt egyedül. Mindez viszont megváltozik, amikor összeismerkedik McKaylával, majd rövidesen annak bátyjával; a srác viszont eléggé ellenzi a kapcsolatukat. Vajon sikerül ennek ellenére is együtt maradniuk?
Forrás: Olyan thrillerre vágysz, ami közben biztosan nem fogsz unatkozni? A tavaly megjelent Galveston eleget tesz ennek! A főszereplőnk Roy, a bérgyilkos, akit a saját főnöke csal tőrbe, de sikerül kijutnia a csapdából. Ekkor talál rá Rockyra, a fiatal lányra, akit fogva tartottak; a férfi pedig úgy dönt, hogy magával viszi a lányt, hogy megmentse őt.
Forrás: A This is Us sorozat készítőjének drámája még tavaly jelent meg, de meglehet, hogy te sem hallottál róla. A sztori szerint Abby és Will egymásba szeretnek, de többször is elbizonytalanodnak érzéseikkel kapcsolatban. Aztán úgy döntenek, hogy megházasodnak, de váratlanul balesetet szenvednek... majd a sztori megismétli önmagát, mindaddig, míg meg nem törik az ördögi kört. De ehhez elengedhetetlen, hogy megértsék, honnan indultak ki.