Galéria

Ezt árulja el egy pasiról a frizurája

Forrás: A hosszúra növesztett haj általában kreatív személyiséget takar, aki szeret elmélkedni, beszélgetni, és közel áll hozzá az alkotás is.
Forrás: Ez általában a macsóbb típusú pasikra jellemző, akiknek igazán megnyerő karizmájuk van. Ő tipikusan az a srác, aki bárkivel jól eldumál, és szuper humorérzéke van, ráadásul sokan körberajongják, ezért nem könnyű felkelteni az érdeklődését.
Forrás: Azok a férfiak, akik szeretik teljesen lenyírni a hajukat, általában rendkívül okosak és előrelátóak. Ő az a srác, akit nem érdekelnek a trendek; azt csinál a külsejével, ami neki tetszik.
Forrás: Ha a pasinak hosszabb haja van, amit középen választ el, biztos, hogy egy határozott, céltudatos karakterről van szó. Ő az, aki nem sokat foglalkozik a trendek követésével, szimplán a természetességet kedveli.
Forrás: Ez a frizura az álmodozó típusokat jellemzi, akik imádnak nosztalgiázni, és erősen ragaszkodnak a múltjukhoz. Mindemellett viszont szórakoztató egyéniségek, akik szeretnek a társaság középpontjában állni.
Forrás: Igazán romantikus lélek jellemzi ezt a pasitípust. Ő az, aki szereti irányítása alatt tartani az életét, mindent megtervezni, és a külsejével sincs ez másképp. Hajlamos több időt is a tükör előtt tartani, de ez előnyére válik, mert a csajok megőrülnek érte.
Forrás: Ez a frizura a karakteres, magabiztos személyiségek kedvence, amihez általában szakáll is társul. Mindig elegáns és jól néz ki, ebből kifolyólag a külsejével is elég sokat foglalkozik.
Forrás: Ezt a srácot nem érdeklik a kritikák, hiszen elég magabiztos ahhoz, hogy a saját ízlése szerint alakítsa külsejét. Ha viszont egy kapcsolatban boldogtalan, hajlamos se szó, se beszéd felszívódni, ahelyett, hogy megbeszélné a problémákat.