Galéria

Mi kell a nőnek 50 felett? - 8 vágy, ami jó volna, ha teljesülne

Forrás: # Szeretnénk, hogy a testünk jó kondiban legyen Ne feltétlenül úgy nézzünk ki, mint Cindy Crawford 50 évesen, de azért igenis legyen egészséges és jól edzett a testünk. 
Forrás: # Azzal foglalkozni, amit igazán szeretünk Már az ember túl van néhány pocsék vagy nem neki való munkahelyen is, viszont még mindig van néhány éve a nyugdíjig. Amit nem mellesleg klassz lenne, ha nem kényszernek élne meg.
Forrás: # Azzal a társsal lenni, aki igazán hozzánk való Lehet, hogy időközben „meg kellett csókolnunk egy-két békát”, és az sem kizárt hogy akár el is váltunk, mégis jó dolog lenne, ha rálelnénk az igazi társra, akit nem akarunk megváltoztatni, akinek ugyanúgy vannak hibái, mint magunknak, és aki úgy szeret bennünket, ahogyan vagyunk.
Forrás: # Nem rohanni, mindent a saját tempónkban Ha nem kéne állandóan másokhoz alkalmazkodni, és úgy oszthatnánk be az időnk java részét, ahogyan nekünk optimális.
Forrás: # Utazgatni Akár hosszabb időre is. Elképzeljük, ahogy akár egy teljes hónapot töltünk a Karib-szigeteken, vagy ahogy hirtelen ötlettől vezérelve nem havas vidéken tartjuk a karácsonyt. Azt szeretnénk, hogy ezeket bármikor megtehessük, és ne érezzünk miattuk egy csepp lelki furdalást sem.
Forrás: # A gyerekünk boldog legyen Ha már kirepült, akkor találja meg a helyét és a párját a világban, és ha még néha csendben terelgetni is kell egy-egy pillanatra, ott tudjunk lenni neki mindig támasznak, akire bármikor számíthat. 
Forrás: # Megtalálni a megfelelő otthont Már nem sokszor költözni. Vagy legalábbis fenntartani egy fix helyet, ahova mindig hazatérhetünk, és amit az otthonunknak érzünk. Benne a sok kis ránk jellemző tárggyal és motívummal, amit az évek során összegyűjtögettünk.
Forrás: # Egy jó hobbi Legfőképpen, hogy legyen rá elegendő időnk. Hogy ne kelljen semmit félbehagynunk, amit szeretünk valami olyasmi miatt, amit kevésbé. Hogy legyen valami, amivel kicsit elvonulhatunk, amiről tudjuk, hogy eljött a mi időnk.