Galéria

10 idézet hollywoodi sztároktól arról, hogy szerintük mi a hosszú házasság titka

Forrás:

Meryl Streep
“Beszélni kell a felmerülő problémákról, a legapróbb dolgokról is. Meg kell hallgatnod a párod problémáit, javaslatait és tanácsait és elfogadnod, hogy nem mindig neked van igazad. A sikeres házasság kulcsa a párbeszéd.” (Meryl Streep és Don Gummer szobrász 1978 óta élnek együtt, négy gyerekük van, köztük két színész, egy modell és egy zenész.)


Forrás:

Kyra Sedgwick
'Mindketten tudtuk, hogy örökké fog tartani, és bármi történjék is, megoldjuk, ezért a veszekedések nem is olyan félelmetesek. Nem tudsz őszinte lenni valakivel, ha azt gondolod, hogy el fog hagyni.'
(Kyra Sedgwick és Kevin Bacon 1988-ban házasodtak össze, két gyerekük közül a kisebbik, Sosie maga is színész.)


Forrás:

'A veszekedés mindig legyen tiszta, a szex pedig mocskos.' (Kevin Bacon)


Forrás:

Ben Affleck
'A jó házasságnak két titka van. Az egyik, hogy keményen meg kell dolgozni érte. A másik, hogy jobb emberrel kell összekötni az életed, mint te vagy. Nálam mindkettő kipipálva.' (Ben Affleck 2005-ben vette feleségül Jennifer Garnert, három gyerekük született, majd 2015-ben bejelentették, hogy szétmentek. Ben azóta túl van egy újabb kapcsolaton, megjárta a rehabot, Jennifer pedig nemrég kezdett el - állítólag nem túl komolyan - találkozgatni egy vállalkozóval.)


Forrás:

Catherine Zeta-Jones
A házasság akkor és csak akkor lesz sikeres, ha nőnek és férfinak külön fürdőszobája van. (Catherine Zeta-Jones 2000-ben ment hozzá a nála napra pontosan 25 évvel idősebb Michael Douglas színészhez, két gyerekük született. Néhány éve egy időre szétmentek, de a válókeresetet nem indították be és most megint együtt vannak.)


Forrás:

Paul Newman
Az ember azért marad együtt a társával, mert ezt mindketten ezt akarják, nem azért, mert be lennének zárva az ajtók. (Paul Newman 1958-ban vette feleségül Joanne Woodward színésznőt és haláláig, 2008-ig együtt éltek. Három lányt neveltek fel. A kép 1974-ben készült egy kiránduláson.)


Forrás:

Cate Blanchett
'Valaki egyszer azt mondta nekem, és azt hiszem, nagyon igaz, hogy ha a testetek egymáshoz illik, amikor alszotok - most nem megyek bele a részletekbe -, akkor nyert ügyetek van. Ha képes vagy kiskifli-nagykiflit játszani valakivel, akkor minden oké. Lehet, hogy nem ugyanarra szavaztok vagy nem ugyanolyan nézeteket vallotok, de ez valamiért működik.' (Cate Blanchett és Andrew Upton ausztrál drámaíró 1997-ben házasodtak össze, három fiút és egy lányt nevelnek.)


Forrás:

Justin Timberlake
„Időnként, amikor nem látja, hogy nézem, ez jut eszembe: ‘Ha életed hátralevő részében csak rossz döntéseket hozol, akkor is hoztál már egy jó döntést.’” (Justin Timberlake és Jessica Biel színésznő 2007-ben jöttek össze, némi hezitálás után 2012-ben össze is házasodtak, egy kisfiuk van.)


Forrás:

Kristen Bell
“Szeretném nyilvánosan megköszönni a férjemnek, Dax Shepardnek, hogy a pelenkék felét ő cseréli ki. Remélem, egyszer eljön az idő, amikor csak ő pelenkáz... engem.” (Kristen és Dax 2007 óta vannak együtt, két kislányt nevelnek.)

 


Forrás:

Gwyneth Paltrow
”Egyszer megkérdeztem apukámat: ‘Hogyan maradtatok együtt Anyuval ilyen hosszú időn át?’ - ő pedig ezt mondta: ‘Két dolog. Egy: Ugyanazt az álmot kell követnetek. Olyan nincs, hogy az egyik arról álmodik, hogy Párizs utcáin sétál, míg a másik arról, hogy egy szénbányában dolgozik. Kettő: Sosem akartunk pont ugyanakkor elválni.” (Gwyneth Paltrow 2018 októberében másodszor is férjhez ment. A képen édesanyjával, Blythe Danner színésznővel látható. Édesapja, Bruce Paltrow rendező 2002-ben hunyt el.)