Galéria

Sztárok, akik egy-egy filmjelenetet legszívesebben kitörölnének az emlékezetükből

Forrás: Miután a Nyomorultak hatalmas siker volt, Hugh Jackman elvállalt egy olyan szerepet, amit nagyon megbánt. A Movie 43 egy fekete humorral ötvözött abszurd vígjáték, aminek a forgatókönyve talán még szórakoztatónak tűnt, de később maga a színész sem találta viccesnek. Olyannyira, hogy amikor interjút készített jövőbeli önmagával egy műsor kedvéért, figyelmeztette magát, hogy NE vállalja el a szerepet.

A színész ugyanis egy olyan karaktert alakított, akinek a nyakán helyezkedett el nemiszervének egy része, és vakrandira ment Kate Winslettel. A kritikusok teljesen lehúzták a filmet, a legtöbb színész pedig még csak a bemutatóra sem volt hajlandó elmenni.
Forrás: A színész nevetve emlékszik vissza erre a szerepére, noha egyetért abban, hogy nagyon kínosak voltak a jelenetek, és ő maga is az volt. Alacsony költségvetésből készült el a mozi, és ez nagyon is látszik rajta.

A legrosszabbul akkor érezte magát, amikor egy totál kamu medvével kellett megharcolnia. "Az egyik jelenetben ott vagyok én, ahogy egy medvével bírkózom, és a vak is látja, hogy a medve a Central Parkban nem igazi, hanem egy srác, rádobva egy kabáttal. Nevetséges volt."
Forrás: A színésznő az Utazók című filmben vetkőzött le először kamerák előtt, ezért már emiatt is nagyon stresszes volt. A helyzeten pedig nem segített sokat, hogy Chris Pratt akkoriban házas volt, ami Jennifer számára nagyon fontos kötelék.

Miután felvették a jelenetet, Jennifer Lawrence még idegesebb volt. "Mit tettem? Nem tudom. Ráadásul ő házas volt. És ez volt az első alkalom, amikor megcsókoltam egy házas férfit, és a bűntudat még erősebb lett a gyomromban. Tudtam, hogy ez a munkám, de a gyomromnak nem tudtam megmagyarázni ezt. Úgyhogy felhívtam az anyukámat azzal, hogy 'Mondd azt kérlek, hogy ez rendben volt.' Életemben nem voltam még olyan sebezhető."

Jennifer Lawrence számára nem is igazán kínos volt az a jelenet, hanem sokkal inkább lelkileg megerőltető.
Forrás: Mint kiderült, nem volt olyan romantikus a forgatás, mint azt a nézők gondolták. Az egyik ikonikus jelenetben, amikor Reese és Robert csókolóztak, a színész valójában elég csúnya náthával küzdött, így emiatt kimondottan undorítóra sikerült a végeredmény, Reese szerint. "Nagyon folyt az orra. Nem volt túl vonzó; sem pedig kellemes."

Robert is hasonlóan érezte magát a jelenet forgatásánál. "Épp csúnyán megfáztam. Az orrom megállás nélkül folyt, és épp fotókat is csináltak rólunk, Reese pedig viselte ezt a parókát, amibe én szó szerint beletöröltem az orromat."
Forrás: 2007-ben Jessica Alba bevállalta a szuperhős film folytatását, és itt érezte meg először, hogy mennyit számít egy jó vagy éppen rossz szerep. Ugyanis a film hatással volt a karrierjére és a lelki világára is, nem túl pozitív értelemben. A rendező, Tim Story azt éreztette a színésznővel, hogy teljesen felesleges.

Az egyik jelenetben Jessicának sírnia kellett, és azon igyekezett, hogy minél természetesebb legyen. A rendező viszont megkritizálta, hogy ez túl valódi, fájdalmasnak tűnik, és egyáltalán nem szép. Végül kitalálta, hogy majd CGI-jal hozzáadják a könnyeket, hogy szebb legyen Jessica a kamerákon. Ő akkor majdnem abbahagyta a színészkedést is.
Forrás: A film egyik jelenetében a főszereplő színész, Willard kapitány teljes zűrzavart csinál a szobájában. Mindent összetör, bezúzza az öklével a tükröt, majd depresszióval vegyes fájdalommal tudatosul benne, hogy vérzik. Akár még jól is alakulhatott volna mindez, ha Martin Sheen nem lett volna részeg a forgatáson.

Amikor másnap a színész megjelent a helyszínen, és meglátta az ágyon a vért, teljesen kikészült. Nagyon kínosan érezte magát azért, hogy mit tett részegen, és elnézést is kért a rendezőtől. Később elárulta, hogy sosem nézte vissza ezt a jelenetet, és nem is hajlandó erre a jövőben sort keríteni.
Forrás: Az egész film borzasztóan kellemetlen volt a két színész számára. Vulgáris poénok, orr piszkálás és kínos monológok tömkelegéből áll a film, és mindketten egyetértettek abba, hogy ez csak rossz fényben tünteti fel őket. Ezért úgy döntöttek, hogy perelnek, és azt kérték, hogy tiltsák be Amerikában és Kanadában a filmet. Más országokban viszont levetítették.