Galéria

Viszkok Fruzsi szépségrutinja

Forrás:

Viszonylag problémás és zsírosodásra hajlamos bőröm van, így mindig különös figyelmet fordítok az ápolására, tisztítására, mert ha egy napot is elsumákolok, annak rögtön meglátszik az eredménye. Reggel és este is micellás vízzel tisztítom (például: Bioderma Sébium H2O arc- és sminklemosó micellaoldat), és mattító arckrémet használok. Heti 1-2 alkalommal agyagos arcmaszkkal kényeztetem.


Forrás:

Napi szinten sminkelem magam, de viszonylag visszafogottan. Ha valami extrára vágyom, többnyire szájhangsúlyos sminket szoktam készíteni, ami szerintem a legegyszerűbb outfitet is nagyon jól feldobja – imádom a vörös rúzsokat (például: P2 by Viszkok Fruzsi ajakrúzs). A rendszeres sminkelés mellett elengedhetetlen esténként az alapos arctisztítás, amihez gyakran használok valamilyen arctisztító készüléket is, mert így sokkal alaposabb a smink eltávolítása, és kellemesen felfrissül utána a bőr.

 


Forrás:

Nagyon ki tud száradni a kezem, így a kézkrém a táskám elmaradhatatlan része (például: The Body Shop sheavajas kézkrém). A kifényesedő bőröm miatt pedig a legjobb fegyverem a mattító lapocska. Púdert nem szoktam magammal vinni, mert sokszor túl macerás útközben használni, de a mattító lapocskákkal bármikor fel tudom frissíteni a külsőmet.


Forrás:

A friss, könnyed illatokat szeretem (például: Thomas Sabo Karma Happiness). Szerintem az illatválasztásunk már önmagában sokat elárul rólunk. Mindig úgy érzem, mintha a személyiségem része lenne, így ha találok egy hozzám passzoló illatot, akkor hosszú ideig azt használom. Nem szeretem váltogatni a parfümöket.


Forrás:

Nehezen kezelhető, göndör hajam van, amit gyakran szoktam vasalni, emiatt nagyon fontos lépés az elmaradhatatlan hővédelem. Emellett minden hajmosás során használok valamilyen tápláló hajpakolást (például: L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil hajpakolás), amit 20 percig egy zuhanysapka alatt rajta hagyok a hajamon.


Forrás:

Napozni szinte egyáltalán nem szoktam, viszont utazás során városnézésnél elég könnyen megfog a nap – a fényvédelemre mindig nagyon figyelek. Amint itt a jó idő, a sminkrutinom része a fényvédelem is, és ez már az első tavaszi sugarakkal megkezdődik. Különös figyelmet fordítok az arcomra, de az utazós neszesszeremben is mindig lapul egy legalább 30 faktoros naptej. 


Forrás:

Mindig is szerencsés alkatom volt, bármit ehettem, nem látszott meg rajtam. Sajnos az utóbbi időben ez megváltozott. Így pár hónapja teljes életmódváltásba kezdtem, és extrán odafigyelek a testemre. Heti ötször sportolok, háromszor járok személyi edzőhöz, kétszer pedig futni. Emellett az étkezésre is nagyon ügyelek. Amennyire lehet, igyekszem kizárni a cukros, zsíros ételeket az étrendemből.