Galéria

Repülővel utazol valahová? Légiutas-kísérők osztják meg azt a 8 dolgot, amit érdemes tudnod

Forrás:

Amikor leengedik őket, fél perced van arra, hogy felvedd az oxigénmaszkot. Ettől még egyáltalán nem biztos, hogy hatalmas baj van, csak a légnyomás okozhat problémát.

 


Forrás:

Bár tartalmaz koffeint, nem annyira erős, mint amit a kávézókban vagy otthon iszol.

 


Forrás:

Ha idegesítő utasokkal van dolguk, a személyzet tagjai megkérik a pilótát, hogy kapcsolja fel a biztonsági öv bekötésére szolgáló lámpát, így mindenki a helyén marad.

 


Forrás:

Ingyen italt vagy nassolnivalót szerezhetsz, ha átadod a helyed az egyik családtagnak, hogy ő a többi rokona mellett ülhessen.

 


Forrás:

Vannak, akik azon cserélik ki a gyerekük pelenkáját vagy épp vágják a lábujjkörmüket. Ettől még az étvágyad is elmegy! Az sem árt, ha nem mezítláb mászkálsz, mert a szőnyeg sem túl tiszta.

 


Forrás:

Egyszer vissza kell utasítaniuk, csak akkor vehetik át, ha az utas ragaszkodik hozzá.

 


Forrás:

Az utasok és a személyzet is gyakran esik el a repülőn. Randy, az egyik légiutas-kísérő már látott emiatt kialakult monoklit, eltört kezet és kirepült fogakat is. Ennek oka leggyakrabban, ha az utasok a lábukat a folyosóra teszik.

 


Forrás:

A mosdó nem a legjobb hely az akció kivitelezésére, már csak azért sem, mert a légiutas-kísérők bármikor rátok tudnak nyitni.