Galéria

Sztárok, akik szexuális önmegtartóztatásban éltek: ezért döntöttek így

Forrás: Justin Bieber a Vogue-nak adott interjújában rendkívül őszintén beszélt arról a döntéséről, hogy önmegtartóztatásban él. Bieber azt mondta, hogy amikor ő és Hailey 2018 júniusában újrakezdték a kapcsolatukat, több mint egy évig nem éltek nemi életet. Ez elsősorban amiatt volt, mert úgy érezte a szex elvesztette számára az értékét. Ezért egészen a házasságuk megkötéséig éltek e nélkül.

"Az emberek néha azért szexelnek, mert nem érzik magukat elég jól. Mert hiányzik belőlük az önbecsülés."
Forrás: Mielőtt 2016-ban találkozott volna menyasszonyával, Katy Perryvel, Orlando Bloom úgy döntött, hogy önmegtartóztatásban fog élni, amelynek igen romantikus oka volt. Ezt tanácsolta neki egy barátja, Laird Hamilton, mivel akkoriban már jó ideje nem volt boldog és a szerelem sem talált rá. A színész több, mint 6 hónapig élt szex nélkül, amelyről a következőképp mesélt egy interjúban:

"Nagyon élveztem, ahogyan viszonyulok a nőkhöz, és a női oldalamhoz. Tudom, hogy ez őrülten hangzik, de ezáltal találtam meg az igazit is."

A szexmentes életnek meg is lett a gyümölcse, hiszen megismerte Katy Perryt, akivel azóta közös kislányuk is született.
Forrás: Carrie Underwood 2007-ben jelentette ki, hogy absztinenciát fogad, amíg rá nem talál az igazi. Ezt elsősorban az erős keresztény hitére hivatkozva mondta. Alig egy évvel később találkozott férjével, és 2010-ben összeházasodtak.
Forrás: Ki gondolná, hogy a magából mindig sokat mutató Nicki Minaj is azok közé tartozik, akik értelmet akartak adni a szexnek? A rappernő 2017-ben vallotta be, hogy majdnem egy évig élt szex nélkül és egy percig sem bánta meg. Úgy gondolja néha szükséges, hogy kicsit kipihenjük a balul elsült kapcsolatokat és új erőre kapjunk.
Forrás: Kevin Jonas éveken át viselte a tisztasági gyűrűt, mégpedig teljesen egyedül, ugyanis Joe és Nick nyíltan megváltak ettől és persze szüzességüktől is. A zenész azonban egészen a nászéjszakáig várt, mondván, többet jelentett neki, hogy értelmet adjanak az első együttlétnek, semmint, hogy olyan legyen, mint a legtöbb ember számára.
Forrás: Bármilyen furcsa is, de Lady Gaga is megpróbálkozott az önmegtartóztatással. Az énekesnő 2010-ben MAC Viva Glam kampányának turnéján árulta el, hogy jó ideje nem él nemi életet:

„Nem hiszem el, hogy ezt mondom, de ne szexelj!”

Ebben az időszakban szingli volt és úgy döntött, nem bocsátkozik alkalmi kalandokba. Véleménye szerint, ugyanis a szexnek értelmet is kell adni, amit csak úgy érthetsz meg, ha néha időt hagysz magadnak.