Galéria

Sztárok, akik nem tudnak szabadulni leghíresebb szerepük skatulyájából

Forrás: Gyerekkorunk kedvenc színésze örökké Mr. Bean marad, mindegy, hogy épp Johnny Englisht vagy az Igazából szerelem egyik karakterét játssza.
Forrás: A színészt biztosan te is azonnal a Másnaposok vicces figurájával azonosítod, aki rengeteg poén forrása volt a trilógiában. Zach azonban nem csak a butább karaktereket képes eljátszani, és többször is feltűnt már komoly szerepben. Erre viszont senki sem emlékszik annyira, mint Alanre.
Forrás: A színésznő már olyan régóta alakítja Meredith Greyt, hogy ezt a karaktert valószínűleg sosem fogja tudni lemosni magáról. Persze meglehet, hogy nem is akarja!
Forrás: A Reszkessetek betörők kisfiúja ma már 38 éves, de mégis mindenki csak Kevint látja benne.
Forrás: Gyerekként vállalta el a varázsló szerepét, és emiatt sikerült befutnia. Azonban a hátránya ennek az, hogy azóta is mindenki csak Harry Potterként emlegeti őt, és ezt a szerepet nem is nagyon tudja levetkőzni magáról. Pedig próbálkozik vele, hiszen számtalan sokszínű karakter bőrébe bújt a képernyőn az elmúlt években.
Forrás: A filmes világ egyik legikonikusabb történetének szereplőjét alakította, és mai napig ezzel is azonosítják őt.
Forrás: A színésznőt már azóta a Baywatch főszerepével azonosítják, hogy először rohant végig fürdőruhában a parton.
Forrás: A színész elég sok szerepet kapott a vámpíros történetet követően, de ha rögtön fel kéne sorolnod öt olyan filmet, amiben ő játszik, tuti, hogy az Alkonyattal kezdenéd! Egy kicsit mindig is Edward Cullen marad!
Forrás: Hiába nem láttuk még nagyon más szerepben, a fiatal színész annyira jól alakította Joffreyt, hogy ez már valószínűleg rajta is marad.
Forrás: Lényegében minden Jóbarátok szereplőre igaz ez, de tény, hogy például Jennifer Anistonnak sikerült kitörnie Rachel Green szerepéből. Matt LeBlanc viszont nem igazán volt ennyire szerencsés, hiszen őt mindenki azonnal Joey-nak látja.