Galéria

5 titok a mozis dolgozóktól

Forrás: Bizony előfordul egyes mozikban, hogy a tegnap elkészített popcornt elrakják, és másnap felszolgálják a vevőknek. Ezt viszont tartósítós zacskókba teszik el, hogy ne romoljon a minősége, és ne érezd meg, hogy nem friss a nasi.
Forrás: Akadnak olyan helyek is, ahol felmerülnek hiányosságok a tárolásnál; például egy egykori dolgozó elárulta, hogy a salsaszószt nem mindig a hűtőben tárolták.
Forrás: Nagyon gyakran előfordul, hogy a nézők ott hagyják az üdítőt és a popcornt a teremben, hogy a takarítók szedjék össze. Ez a nap végére kimondottan fárasztó tud lenni, az pedig csak hab a tortán, hogy sokszor másféle szemetet is találnak. Például eldobált sült krumplit vagy banánhéjat.
Forrás: Ha egy olyan vevő érkezik a moziba, aki nagyon barátságosan viselkedik az ott dolgozókkal, előfordul, hogy cserében több popcornt vagy üdítőt kap, mint azok, akik beszólnak a pénztárosnak. Kevesebbet viszont nem adnak bosszúból, mert azt észrevennék a vevők, és reklamálnának miatta.
Forrás: Hiába vagytok kettesben a pasiddal az egész teremben, időnként rátok fognak nézni az ott dolgozók. Előfordul ugyanis, hogy egyesek ilyenkor egymásnak esnek és hálószobának nézik a termet, ami kifejezetten kínos, mert a dolgozónak oda kell mennie, és megkérni őket, hogy azonnal hagyják el a mozit. Meglepődnél, ez milyen gyakori!